Cursa el 26/10/2018 Cuenta atrás

days
2
4
2
hours
2
1
minutes
1
0
seconds
3
7

Presentació Descobreix Formentera de la manera més exigent

Participa en la II BTT Volta Cicloturista Formentera. 3 etapes, 110 quilòmetres i 1.168 metres de desnivell acumulat esperen als bikers aficionats. Els més exigents tindran la seva oportunitat en la clàssica XXIII BTT LA MOLA amb un recorregut de 37,6 quilòmetres i 850 metres de desnivell, puntuable per a la Challenge del Campionat Pitiús de BTT.

Organitzada per l'Àrea d'Esports del Consell de Formentera i coordinada pel Grup Esportiu Espalmador i Unisport Consulting, la II BTT Volta Cicloturista recorrerà l'illa dividint-la en tres zones: Sant Francesc, Pilar de la Mola i La Savina. La duresa dels recorreguts i els magnífics paisatges que ofereix l'illa, faran d'aquest esdeveniment una de les proves a destacar en el calendari ciclista de muntanya de les Balears.

Les distàncies que presenten els recorreguts de la Volta Cicloturista la converteixen en l'opció ideal per a ciclistes de qualsevol nivell i sense afany de competició que vulguin venir a descobrir Formentera des d'altres camins, amb trams cronometrats en la primera i tercera etapa. La durada aproximada de cada etapa és de tres hores i mitja.

Els esportistes que, a més a més, prefereixin competir tindran l'opció de participar en la clàssica BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola; i els que no, podran gaudir d'una ruta alternativa fent alguns trams de la popular cursa. En aquesta jornada no hi haurà tram cronometrat per als que escullin aquest dia l'opció cicloturista.

L'organització ha intentat presentar una prova on els ciclistes de muntanya de tots els nivells trobin a Formentera seu punt de reunió. La cita serà sempre l'últim cap de setmana d'octubre. Per a 2017, les dates confirmades són del 27 al 29.

Aprofita la celebración de la II edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera per donar ales i desenvolupar la teva creativitat. L’Àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera convoca la tercera edició del Concurs de Fotografia Esportiva, amb l’objectiu de donar a conèixer l'esport des d'una perspectiva diferent i fomentar la pràctica esportiva a través de la seva expressió fotogràfica.

Últimes notícies

  • Resumen BTT II Volta Cicloturista Formentera 2017
    Ya tines disponible el resumen de toda la actividad de la 2a edición de la BTT Volta Cicloturista Formentera. Sigue los enlaces y resérvate las fechas para la próxima edición, 26, 27 y 28 de Octubre de 2018!!   Ver resultados 2017. Ver resumen álbum fotográfico en la web. Ver álbum fotográfico completo en Flickr. Ver noticia en IB3.…
  • Presentación 2a edición BTT Volta Cicloturista Formentera
    El conseller de Deportes, Jordi Vidal, acompañado del representante del Grup Esportiu Espalmador y Manuel Hernández, de Unisport Consulting, han presentado hoy la segunda edición de la BTT Vuelta Cicloturista Formentera que se celebrará entre el 27 y el 29 de octubre en la isla. Se espera que en esta carrera, que no provocará cortes de tráfico, participen cerca de unos 100 ciclistas. En…
  • Fin de fiesta con una BBQ Ciclista
    La segona edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera acabarà la seva tercera etapa amb una gran barbacoa, al costat de la línia d'arribada, per celebrar la fi de la present edició i la participació de tots els esportistes. Aquesta barbacoa estarà a punt perquè els primers ciclistes puguin començar, tan bon punt vagin arribant, a reposar forces després…

 

Patrocinadors Principals

Descobreix

 

 

Organitza i Coordina

Organitza 

Coordina


coordina_espalmador_250x250
coordina_unisport_consulting_250x250