Inici Volta el 25/10/2019 Compte enrere

days
3
9
hours
0
2
minutes
3
2
seconds
0
8

 

Presentació Descobreix Formentera de la manera més exigent

Participa en la IV BTT Volta Cicloturista Formentera. 3 etapes, 97,5 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell acumulat esperen als bikers aficionats. Els més exigents tindran la seva oportunitat en la clàssica XXV BTT LA MOLA amb un recorregut de 37,6 quilòmetres i 850 metres de desnivell, puntuable per a la Challenge del Campionat Pitiús de BTT.

Organitzada per l'Àrea d'Esports del Consell de Formentera i coordinada pel Grup Esportiu Espalmador i Unisport Consulting, la IV BTT Volta Cicloturista recorrerà l'illa dividint-la en tres zones: Sant Francesc, Pilar de la Mola i La Savina. La duresa dels recorreguts i els magnífics paisatges que ofereix l'illa, faran d'aquest esdeveniment una de les proves a destacar en el calendari ciclista de muntanya de les Balears.

Les distàncies que presenten els recorreguts de la Volta Cicloturista la converteixen en l'opció ideal per a ciclistes de qualsevol nivell i sense afany de competició que vulguin venir a descobrir Formentera des d'altres camins, amb trams cronometrats en la primera i tercera etapa. La durada aproximada de cada etapa és de tres hores i mitja.

Els esportistes que, a més a més, prefereixin competir tindran l'opció de participar en la clàssica BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola; i els que no, podran gaudir d'una ruta alternativa fent alguns trams de la popular cursa. En aquesta jornada no hi haurà tram cronometrat per als que escullin aquest dia l'opció cicloturista.

L'organització ha intentat presentar una prova on els ciclistes de muntanya de tots els nivells trobin a Formentera seu punt de reunió. La cita serà sempre l'últim cap de setmana d'octubre. Per a 2019, les dates confirmades són del 25 al 27.

Aprofita la celebració de la IV edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera per donar ales i desenvolupar la teva creativitat. L'Àrea d'Esports del Consell Insular de Formentera convoca la cinquena edició del Concurs de Fotografia Esportiva, amb l'objectiu de donar a conèixer l'esport des d'una perspectiva diferent i fomentar la pràctica esportiva a través de la seva expressió fotogràfica.

Últimes notícies

  • ENRIQUE MORCILLO GUANYA LA XXIV BTT LA MOLA
    La tercera etapa de la BTT Volta Cicloturista Formentera ha posat el punt final a aquesta tercera edició d'una prova que ha presentat tres recorreguts de diferent dificultat tècnica, en els quals ciclistes de muntanya de tots els nivells han pogut posar-se a prova i gaudir de tota l'emoció de la BTT en un marc incomparable com és…
  • ÈPICA 2a ETAPA DE LA III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA
    Més de 70 corredors han desafiat la climatologia adversa i s'han atrevit a completar la 2a Etapa de 39,5 km amb un desnivell acumulat de 300 m. Les previsions s'han complert i la ruta amb sortida i arribada al Port de la Savina s'ha desenvolupat sota núvols amenaçadors i pluja, vorejant el llac de s'Estany Pudent i passant…
  • COMENÇA LA III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA
    Gairebé un centenar de ciclistes han participat en la primera etapa de l'III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA, celebrada avui a Sant Francesc. Etapa plana de 29,5 km que ha discorregut per Sant Francesc, passant per Torre de sa Gavina i amb un tram cronometrat que s'ha iniciat al km. 21,6 fins al km. 24,3. El guanyador ha estat Marc Torres…

 

Patrocinador Principal

Descobreix

 

 

Organitza i Coordina

Organitza 

Coordina


coordina_espalmador_250x250
coordina_unisport_consulting_250x250