COMENÇA LA III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

COMENÇA LA III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

Gairebé un centenar de ciclistes han participat en la primera etapa de l'III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA, celebrada avui a Sant Francesc.

Etapa plana de 29,5 km que ha discorregut per Sant Francesc, passant per Torre de sa Gavina i amb un tram cronometrat que s'ha iniciat al km. 21,6 fins al km. 24,3. El guanyador ha estat Marc Torres amb un temps de 05′ 38″, segona posició per a Enrique Morcillo 5'42" i tercer lloc per a tres corredors amb el mateix temps, Álvaro AndradeEduardo Riera i Juan Antonio Navarro 05′ 43″ pel qual deixa oberta la classificació que demà es decidirà.

En menys de dues hores els ciclistes han passat la meta finalitzant així una etapa que ha gaudit d'una climatologia excel·lent.

La segona etapa, dissabte 27, donarà sortida des del Passeig de la Marina (Port de la Savina) vorejant el llac de s'Estany Pudent i passant pel camí vell de la Mola fins a arribar al tram cronometrat, on els corredors hauran de superar una mica més de desnivell i alguna dificultat de sorra. Esforç que es veurà recompensat en l'avituallament líquid i sòlid d'Es Mirador. Seguirem per la zona est de l'illa per Es Carnatge que presenta una mica de dificultat pel terreny abrupte, alguns forats en el camí i puntes de roca que hauran d'esquivar per finalment passar amb molta precaució per la zona nord del Parc Natural de Ses Illetes i gaudir d'un avituallament líquid en la que és considerada la setena millor platja del món, al restaurant Es Ministre i agafar forces abans d'arribar a meta.

Veure resultats 1a Etapa. Sant Francesc de Formentera. 26/10/18. 
Veure resultats 1a Etapa. Sant Francesc de Formentera E-Bike. 26/10/18.

BTT_Formentera_1etapa_26:10:18_02

No Comments Yet.

Leave a comment