COMENÇA LA IV BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

COMENÇA LA IV BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

BTT-Formentera_2019_web_01

Més d'un centenar de ciclistes han participat en la primera etapa de la IV BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA, celebrada avui a Sant Francesc.

Etapa plana de 29,5 km. que ha discorregut per Sant Francesc, passant per Torre de Sa Gavina i amb un tram cronometrat que s'ha iniciat en el Km. 21,6 fins al Km. 24,3. El guanyador ha estat Enrique Morcillo amb un temps de 5’16’’, segona posició per a José Luis Sáez amb 5’32’’ i tercer lloc per a Jose Ferrer amb 5’37’’. Després del tram cronometrat els ciclistes s'han dirigit a Cap de Barbaria fins al far on han gaudit d'un avituallament amb les espectaculars vistes.

En menys de dues hores els ciclistes han travessat la meta finalitzant així una etapa que ha gaudit d'un sol radiant i un cel buidat.

La segona etapa, dissabte 26, donarà sortida des del Passeig de la Marina (Port de la Savina) vorejant el llac de S’Estany Pudent i passant pel camí vell de la Mola fins a arribar al tram cronometrat, on els corredors hauran de superar una mica més de desnivell i alguna dificultat de sorra. Esforç que es veurà recompensat en l'avituallament líquid i sòlid d'És Mirador. Seguirem per la zona aquest de l'illa per És Carnatge que presenta una mica de dificultat pel terreny abrupte, alguns forats en el camí i puntes de roca que s'hauran de sortejar per a finalment passar amb molta precaució per la zona nord del Parc Natural de Ses Illetes i gaudir d'un avituallament líquid en la qual està considerada la setena millor platja del món, en el restaurant És Ministre i agafar forces abans d'arribar a meta.

No Comments Yet.

Leave a comment