ESPECTACULAR 2a ETAPA DE LA IV BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

ESPECTACULAR 2a ETAPA DE LA IV BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

Més de 80 corredors han desafiat la geografia de l'illa i s'han atrevit a completar la 2a Etapa de 39,5 km. amb un desnivell acumulat de 300 m.
Les previsions s'han complert i la ruta amb sortida i arribada en el Port de la Savina s'ha desenvolupat sota un sol radiant i unes temperatures estiuenques, vorejant el llac de S’Estany Pudent i passant pel camí vell de la Mola fins a arribar al tram cronometrat, on els corredors han superat gairebé la totalitat del desnivell del recorregut.
L'avituallament líquid i sòlid ha estat en És Mirador. A continuació s'ha seguit per la zona aquest de l'illa per És Carnatge, fins a Punta Prima i finalment per la zona nord del Parc Natural de Ses Illetes i gaudir d'un avituallament líquid en la qual està considerada la setena millor platja del món, en el restaurant És Ministre i agafar forces abans d'arribar a meta.
El tram cronometrat que s'iniciava en el Km. 16,7 fins al 18,1. José Luis Saez Mari, biker de C. c. Calçonassos ha realitzat el recorregut en menor temps que la resta de corredors amb 5’44”, en segon lloc Marc Torres amb 6’15” i Jose Fuentes Gomez amb 6’18”.
En la classificació general, per categories, dels dos trams cronometrats els guanyadors han estat:
Categories Masculines:
Elit: Enrique Morcillo Vergara
Entre 15 i 29 anys: Marc Torres Colomar Entre 30 i 39 anys: Roberto Olmeda Mayans Entre 40 i 49 anys: José Luis Sáez Mari Entre 50 i 59 anys: Agustin Moya Ortiz
+ de 60 anys: Julian Martin
Participante amb e-bike: Jose Ferrer (202)
Categorias femenines:
Entre 30 i 49 anys: Ines Taltavull + de 50 anys: Maria Celia Lanas
A més rebran trofeu commemoratiu el participant més jove masculí i femení, més veterà, més veterana, que vingui de més lluny i al grup nombrós.
Demà, diumenge se celebrarà la XXV BTT LA MOLA, carrera de competició oficial, puntuable per a la Challenge del Campionat Pitiuso de BTT.
Com a alternativa a la carrera es farà una ruta de 17 km pels voltants del Pilar de la Mola per als participants de la Volta Cicloturista.

No Comments Yet.

Leave a comment