FERRY TRASMEDITERRANEA BCN / VAL > IBZ

FERRY TRASMEDITERRANEA BCN / VAL > IBZ

Trasmediterranea i Unisport Consulting han tancat un acord perquè tots els corredors que vinguin des Valencia o Barcelona, puguin beneficiar-se dels millors preus i així facilitar la seva assistència a la nostra prova.

OPERATIVA DE DESCOMPTE
L'usuari té dues opcions perquè se li apliqui la tarifa especial de l'acord. Primera, dirigir-se a la finestreta de les estacions marítimes de València o Barcelona i dir que és participant de la Mitja Marató de Formentera o bé a través del Call Center 902 45 46 45.

Aquest acord amb aquestes mateixes tarifes s'aplicaran a la VI Triatlo Illa de Formentera que tindrà lloc el 6 d'octubre i a la III BTT Volta Cicloturista Formentera que es disputés entre els dies 26 i 28 d'octubre. És important recalcar a tots els participants que s'acullin a aquesta oferta que el transport de la seva bicicleta serà gratuït. Per a aquests esdeveniments esperem que en breus dates puguem ampliar l'acord per als trajectes amb Palma. En els següents documents descarregables trobareu les tarifes superventajosas que us podem oferir.

Agraïm a Trasmediterranea l'acord assolit que complementa el nostre acord amb Trasmapi Fast Ferry Eivissa Formentera des de l'inici de la prova per a cobrir amb els millors preu dels trajectes d'Eivissa - Formentera - Eivissa i que, sens dubte, redundarà en benefici de tots els atletes que es desplacin des dels punts indicats.

Veure Tarifes Barcelona > Eivissa > Barcelona
Veure Tarifes València > Eivissa > València

No Comments Yet.

Leave a comment