Presentació 2a edició BTT Volta Cicloturista Formentera

Presentació 2a edició BTT Volta Cicloturista Formentera

El conseller d'Esports, Jordi Vidal, acompanyat del representant del Grup Esportiu Espalmador i Manuel Hernández, d'Unisport Consulting, han presentat avui la segona edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera que se celebrarà entre el 27 i el 29 d'octubre a l'illa. S'espera que en aquesta cursa, que no provocarà talls de trànsit, participin prop d'uns 100 ciclistes.

En la roda de premsa de presentació han explicat que la tornada tindrà 3 etapes, dividides en tres dies, en què es recorreran 119 quilòmetres i 1.463 metres de desnivell acumulat pels bikers aficionats. Els més exigents podran participar en la ja clàssica XXIII BTT LA MOLA que té un recorregut més dur. Aquesta cursa compta amb la participació del ciclista guipuscoà Ibon Zugasti.

La tornada cicloturista ha estat organitzada pel Consell de Formentera amb la col·laboració del Grup Esportiu Espalmador i Unisport Consulting. La cita de caràcter anual es farà sempre a finals d'octubre perquè "un grup no massa gran d'esportistes pugui gaudir de l'illa de Formentera i beneficiar-se de la campanya Descobreix Formentera a l'octubre".

No Comments Yet.

Leave a comment