PRESENTACIÓ 3A EDICIÓ BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

PRESENTACIÓ 3A EDICIÓ BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

El conseller d'Esports, Jordi Vidal, acompanyat del Director Comercial de la naviliera Trasmapi Àlex Marí, Jesús Ferrer del Grup Esportiu Espalmador i Manuel Hernández, d'Unisport Consulting, han presentat avui la tercera edició de la BTT Volta Cicloturista Formentera que se celebrarà entre el 26 i el 28 d'octubre a l'illa. S'espera que en aquesta cursa, que no provocarà talls de trànsit, participin prop d'uns 120 ciclistes.

En la roda de premsa de presentació han explicat que la tornada tindrà 3 etapes, dividides en tres dies, en què es recorreran 97 quilòmetres i 1.000 metres de desnivell acumulat pels bikers aficionats. Els més exigents podran participar en la ja clàssica XXIV BTT LA MOLA que té un recorregut més dur.

La tornada cicloturista ha estat organitzada pel Consell de Formentera amb la col·laboració del Grup Esportiu Espalmador i Unisport Consulting. La cita de caràcter anual es farà sempre a finals d'octubre perquè "un grup no massa gran d'esportistes pugui gaudir de l'illa de Formentera i beneficiar-se de la campanya "Descobreix Formentera a l'octubre".

No Comments Yet.

Leave a comment