El teu viatge

OFERTES DE VOLS, HOTEL I TRASLLATS
Guia Formentera.com és l'agència oficial del BTT Volta Cicloturista Formentera 2018. Si esteu buscant com arribar i allotjar-vos a Formentera durant l'esdeveniment, Guia Formentera.com posa a disposició dels participants i els seus acompanyants tarifes especials d'hotel i trasllats.
Contacte: 971 30 80 84 / info@guiaformentera.com

 

FERRY TRASMEDITERRANEA BCN / VAL > IBZ
Trasmediterranea i Unisport Consulting han tancat un acord perquè tots els corredors que vinguin des de València o Barcelona, puguin beneficiar-se dels millors preus i així facilitar la seva assistència a la nostra prova.

OPERATIVA DE DESCOMPTE
L'usuari té dues opcions perquè se li apliqui la tarifa especial de l'acord. Primera, dirigir-se a la finestreta de les estacions marítimes de València o Barcelona i dir que és participant de la III BTT Volta Cicloturista Formentera o bé a través del Call Center 902 45 46 45.

És important recalcar a tots els participants que s'acullin a aquesta oferta que el transport de la seva bicicleta serà gratuït. Per a aquests esdeveniments esperem que en breus dates puguem ampliar l'acord per als trajectes amb Palma. En els següents documents descarregables trobareu les tarifes superventajosas que us podem oferir.
Tarifes Barcelona > Eivissa > Barcelona
Tarifes València > Eivissa > València

 

FERRY EIVISSA - FORMENTERA - EIVISSA
TRASMAPI és el Patrocinador Principal de la prova i t'ofereix el 50% de descompte en la reserva de Fast Ferry Eivissa - Formentera - Eivissa per a tu i els teus acompanyants i el 50% en trasllat de vehicles. El ferri per a bicicletes i motos fins a 125 cc és gratuït.

També t'ofereix, gratuïtament, el trasllat amb autobús urbà des de l'Aeroport a l'Estació Marítima i retorn amb el teu check online. Recordeu afegir aquest servei al pas nº 2 del procés de compra i imprimir els bitllets rebuts en el correu electrònic de confirmació per poder accedir al bus.

Per obtenir el 50% de descompte, sobre la tarifa vigent, per a participants, acompanyants i vehicles introdueix el codi 2018BTTFORMENTERA, el codi ja està actiu, vàlid des del 24 al 30 octubre, a la casella 'Codi Promocional' del web de la naviliera Trasmapi (www.trasmapi.com).

No dubtis a posar-te en contacte amb Trasmapi si tens alguna petició especial al 971 31 44 33 o ventas@trasmapi.com.

 

LLOGUER DE VEHICLES
Aprofita els descomptes que els principals Rent a Car & Moto de Formentera ofereixen als participants de la BTT Formentera.
Gran varietat de vehicles i preus adaptats a totes les butxaques.
Consulta les seves pàgines web, escull el que millor s’adapti a tu i gaudeix coneixent tots els racons de l’illa durant la teva estada amb nosaltres.