El teu viatge

FERRY TRASMEDITERRANEA BCN / VAL / GANDIA / PALMA> IBZ
Trasmediterrànea i Unisport Consulting han tancat un acord per facilitar el transport marítim dels participants i acompanyants del IV BTT Volta Cicloturista Formentera.

És important recalcar a tots els participants que s'acullin a aquesta oferta que el transport de la seva bicicleta serà gratuït. Aquestes tarifes estaran disponibles a les línies Barcelona-Eivissa, Valencia-Eivissa, Gandia-Eivissa i Palma-Eivissa disponibles per embarcaments entre els dies 21 i 29 d’octubre.

Agraïm a Transmediterránea l’acord assolit que complementa el nostre acord amb Trasmapi des de l’inici de la prova per a cobrir amb els millors preus els trajectes d’Eivissa – Formentera – Eivissa i que, sense cap dubte, serà en benefici de tots els atletes que es desplacin des dels punts indicats i sigui perdurable en el temps.

OPERATIVA DE DESCOMPTE
L'usuari té tres opcions perquè se li apliqui la tarifa especial de l'acord. Primera, dirigir-se a la finestreta de les estacions marítimes de Barcelona, Valencia, Gandia i Palma i dir que és participant de la IV BTT Volta Cicloturista Formentera, a través del Call Center 902 45 46 45, o bé a través del web de Trasmediterrànea, www.trasmediterranea.es

Veure i decarregar les tarifes aquí.

 

FERRY EIVISSA - FORMENTERA - EIVISSA
TRASMAPI és el Patrocinador Principal de la prova i t'ofereix el 50% de descompte en la reserva de Fast Ferry Eivissa - Formentera - Eivissa per a tu i els teus acompanyants i el 50% en trasllat de vehicles. El ferri per a bicicletes i motos fins a 125 cc és gratuït.

També t'ofereix, gratuïtament, el trasllat amb autobús urbà des de l'Aeroport a l'Estació Marítima i retorn amb el teu check online. Recordeu afegir aquest servei al pas nº 2 del procés de compra i imprimir els bitllets rebuts en el correu electrònic de confirmació per poder accedir al bus.

Per obtenir el 50% de descompte, sobre la tarifa vigent, per a participants, acompanyants i vehicles introdueix el codi BTTFORMENTERA2019, el codi ja està actiu, vàlid des del 21 al 30 octubre, a la casella 'Codi Promocional' del web de la naviliera Trasmapi (www.trasmapi.com).

No dubtis a posar-te en contacte amb Trasmapi si tens alguna petició especial al 971 31 44 33 o ventas@trasmapi.com.

 

LLOGUER DE VEHICLES
Aprofita els descomptes que els principals Rent a Car & Moto de Formentera ofereixen als participants de la BTT Formentera.
Gran varietat de vehicles i preus adaptats a totes les butxaques.
Consulta les seves pàgines web, escull el que millor s’adapti a tu i gaudeix coneixent tots els racons de l’illa durant la teva estada amb nosaltres.