La Mitja Marató de Formentera aconsegueix nous patrocinadors

13/04/2016 // Unisport Consulting

El Consell de Formentera ha presentat avui a l’acord de col·laboració amb CaixaBank que patrocinarà la Mitja Marató de Formentera. Així ho ha explicat el director territorial de CaixaBank a les Balears, Xicu Costa, en una trobada mantinguda amb el president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el conseller d’Esports, Jordi Vidal , el director de la sucursal de Sant Francesc Xavier, Pep Marí, i Manuel Hernández, organitzador de la carrera, avui matí a la sala de Plens del Consell de Formentera.

El president del Consell de Formentera ha agraït aquesta col·laboració que per primer any fa CaixaBank i ha declarat que “aquesta és una ajuda molt important i esperem que l’acord perduri en el temps, cosa que significarà també que la prova segueix tenint èxit”. El director de CaixaBank ha explicat que la seva entitat col·labora amb el foment l’esport, i que el patrocini de 35.000 euros que destinaran a la Mitja Marató de Formentera és l’aposta més important que es fa a totes les Balears, i ha afegit que “ens agradaria que tingués una continuïtat”.

La mitja marató se celebrarà el pròxim dissabte 14 de maig i ja hi ha 1.700 corredors inscrit per la cursa de 21 quilòmetres de la mitja marató i 900 per la de 8 quilòmetres.

Foto acord caixa bank

CESSIÓ DE DORSALS DE LA MITJA MARATÓ I LA 8 KM.

12/04/2016 // Unisport Consulting

Si estàs inscrit i no pots venir a córrer a Formentera tens fins dia 30 d’abril per cedir la teva inscripció a la mateixa carrera a altres persones, tant a la Mitja Marató com a la 8 km.

La sol·licitud de cessió del dorsal ha d’estar tramitada per la persona inscrita i cal enviar-la des del correu electrònic que figura en la inscripció, per motius de seguretat.

Aquí us podeu descarregar els formularis que cal omplir i enviar, juntament amb les fotocòpies del DNI d’ambdues persones, a info@unisportconsulting.com

 

CESSIÓ DE LA INSCRIPCIÓ DE LA MITJA MARATÓ

CESSIÓ DE LA INSCRIPCIÓ DE LA 8 KM

RETIRADA DE DORSALS

11/03/2016 // Unisport Consulting

Lloc: PORT DE LA SAVINA.

A la carpa ubicada al Passeig de la Marina (al costat de la línia de meta)

Divendres 13/05/2016 de 10:00 a 21:00 h ininterrompudament.

Dissabte 14/05/2016 de 9:00 a 14:00 hores.

ATENCIÓ: NO ES LLIURARAN DORSALS A SANT FERRAN ABANS DE LA SORTIDA.

Per a la retirada del dorsal serà imprescindible un document oficial d’identitat (D.N.I., passaport, carnet de conduir) i saber el nº de dorsal assignat.

El participant que no pugui acudir en persona a la retirada del seu dorsal pot autoritzar un altre persona. Hi ha un formulari el qual, la persona autoritzada, haurà de portar emplenat, juntament amb el seu DNI i una fotocòpia del DNI de l’ autoritzant.

Descàrrega de documents:

Autorització recollida dorsal 1/2 MARATÓ

Autorització recollida dorsal 8 KM

INFORMACIÓ IMPORTAT PER A TOTS ELS PRE INSCRITS

02/03/2016 // Unisport Consulting

El passat dilluns 29, Elitechip va enviar per mail a tots els PRE INSCRITS de dimecres dia 24 de febrer les instruccións de pagament per confirmar la plaça adjudicada.

La data límit per fer el pagament és el diumenge 6 de març, a les 23.59 h.

Si a data d’avui, dimecres 2 de març, no ho heu rebut, si us plau envieu un mail a info@unisportconsulting.com i se us facilitarà la informació.

Gràcies a tots i totes!

COMUNICAT D’ELITECHIP

25/02/2016 // Unisport Consulting

Volem compartir el comunicat que Elitechip ha publicat a la seva pàgina web.

LLEGIR AQUÍ

Gràcies.

Pàgines:1234567»
  • Organitza:

  • Coordina:

  • Patrocinadors