Descarregat el teu vídeo d’arribada a meta

15/05/2017 // Unisport Consulting

Ja pots descarregar-te el teu vídeo d’arribada i la teva instantània del pas per meta!!
Segueix aquest enllaç, busca el teu temps i gaudeix de la teva victòria!!

Gràcies a corriendovoy.com
# 1/2MaratoFormentera #Formentera

corriendovoy

Raúl Cambra Pérez i Ana Casares guanyadors de la 1/2 Marató Popular de Formentera

13/05/2017 // Unisport Consulting

Raúl Cámara Pérez s’ha imposat aquesta tarda a la novena edició de la Mitja Marató Popular de Formentera. El burgalès ha guanyat la 1/2 Marató Popular Illa de Formentera, amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 4 segons, Alberto Recio Giménez (1:14:47) i Williams Aveiro (1h: 16: 34) han completat el podi.

Pel que fa a la categoria femenina, la més ràpida ha estat Ana Casares Polo, atleta i triatleta professional i campiona d’Espanya de Marató a Madrid 2010, amb un temps d’1 hora, 26 minuts i 3 segons. En segon lloc l’ha seguit María Teresa Iñiguez Villaplana (1h: 30: 16) i Vanessa Olmos Oliván (1h.30: 45) que ha entrat en tercer lloc.

En la distància de 8 KM els guanyadors han estat Oscar Sants Mayans, de Formentera, (0:26:51) amb la segona millor marca en aquesta distància i Beatriz Antolín Pérez (0:30:34), també guanyadora en la passada edició . En categoria masculina, Àlex Spinozzi (0:27:47) i Iván Máñez Ortega (0:28:37) i en la femenina Laura Llibres Nieto (0:33:49), que ha pujat un lloc a la classificació respecte a la passada edició, i Carolina Gámez Bustos (0:34:43) han estat segons i tercers classificats, respectivament, en l’Absoluta de la 8 KM.

El millor atleta local ha estat, Martí Joan Maies i en categoria femenina l’honor ha estat per Aroa Navarro Martí, per a la Mitja Marató. En la distància de 8 KM, els atletes locals millor classificats han estat Oscar Santos i Sara Lorido.

Aquesta edició, marcada per la forta calor, ha estat la més multitudinària amb un total de gairebé 2.900 atletes que la converteixen en la competició més nombrosa de l’illa. El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència del president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer; del conseller de l’àrea d’esports, Sr. Jordi Vidal, la consellera de l’àrea de Turisme, Sra. Alejandra Ferrer, la consellera de l’àrea de medi ambient, la Sra. Daysee Aguilera i dels principals patrocinadors de l’esdeveniment Sr. Àlex Marí, de Trasmapi i Josep Verdera, director de CaixaBank a Formentera.

Resultados Mitja Marató Popular de Formentara

Resultados 8 KM Sant Ferran – La Savina

absolutos_8km absolutos_21km

ANIMACIÓ MUSICAL PER A LA CURSA

11/05/2017 // Unisport Consulting

Aquest any, l’organització ha decidit amenitzar el temps d’espera dels corredors en les dues sortides amb l’actuació de dos DJ de reconegut prestigi.

A la sortida del Far de La Mola actuarà DJ Pharma i en la sortida de Sant Ferran actuarà DJ Gioele Brizzio. Amb això es pretén, no només fer-vos més curta l’espera abans de sortir sinó també, alliberar tensions i motivar-vos per a realitzar una millor cursa. Per a completar aquesta iniciativa també actuarà DJ Pippo a Es Pujols perquè, al pas per allà, la música us animi i us doni l’empenta definitiva fins a la meta on tornarà a acompanyar-vos la millor animació i selecció musical.

El complement ideal a tota aquesta animació musical a càrrec de SONS FORMENTERA, que com cada any, és l’empresa escollida per l’organització perquè tota l’animació i música soni de manera espectacular tant a la sortida de la cursa com a l’arribada

Esperem que us agradi la iniciativa!
#1/2MaratoFormentera #Formentera

DJ_Pharma

Lara Distribucions i Dulcesol

10/05/2017 // Unisport Consulting

Lara Distribuciones i Dulcesol, s’encarregaran de posar els dolços perquè tots els participants en línia de meta recuperin forces.

#1/2MaratoFormentera #Formentera

lara_dristribuciones_180x90 dulcesol_180x90

Presentació de la IX edició de ½ Marató Popular de Formentera

10/05/2017 // Unisport Consulting

Aquest dissabte 2.800 corredors tornen a recórrer el paradís

El president del Consell de Formentera, Jaume Ferrer, el conseller d’Esports, Jordi Vidal i el vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, han fet avui l’acte de presentació de la IX edició de la Mitja Marató Popular de Formentera. A la presentació també han assistit els representants de dos dels principals patrocinadors de la prova, Núria de la Torre, per part de Trasmapi, i Josep Verdera, per part de Caixa Bank, així com Manuel Hernández, director de Unisport Consulting, empresa organitzadora de la cursa.

La Mitja Marató se celebrarà aquest dissabte 13 de maig, comptarà amb la participació de 2.800 corredors, 1.900 de la mitja, i 900 de la de 8km. Aquest ha estat el primer any que les inscripcions no s’han fet per ordre d’arribada sinó per sorteig, al qual es varen inscriure gairebé 7.000 corredors. L’organització calcula que unes 7.000 persones s’han traslladat a Formentera amb motiu d’aquest esdeveniment esportiu, entre corredors i acompanyants.

El president del Consell de Formentera ha recordat com ara fa 9 anys es va fer la primera Mitja Marató de Formentera amb 101 participants i ha destacat la bona trajectòria que ha tingut en aquests anys. Així mateix ha agraït la col·laboració de tots els petits i grans patrocinadors que l’han fet possible. Un dels grans patrocinadors d’aquesta edició ha estat l’Agència de Turisme Balear, un esdeveniment amb el que segons ha explicat el vicepresident del Govern i conseller de Turisme estan encantats de col·laborar per “reforçar la temporada mitja i baixa”.

Horaris i talls de transit
La carrera de 21 kilòmetres sortirà a les 17.30 hores del Far de la Mola, i la de 8km ho farà a la mateixa hora de la carretera de Sant Ferran, km 6,2. La carretera que uneix el Pilar de la Mola amb el far quedarà tallada a partir de les 15.00 hores, la que uneix Es Caló amb la Mola es tallarà a partir de les 16.30 hores, la de Sant Ferran a Es Caló a partir de les 17.00 hores, i la que va de la Savina a Es Pujols i Sant Ferran també des de les 17.00 hores. Es tornaran a obrir al pas dels darrers participants de la cursa. Es preveu que els darrers corredors arribin entre les 19.30 i les 20.00 hores.

#1/2MaratoFormentera #Formentera

2017-05-10 12.17.34-1

Pàgines:1234567...14»
  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors