ATENCIÓ RUNNERS !!!!!!! ANUNCIEM L’OBERTURA DE LA PREINSCRIPCIÓ DE L’½ MARATÓ DE FORMENTERA i 8 KM.

15/11/2017 // Unisport Consulting

En la X edició de la prova hi haurà 2.000 places en la carrera de 21 km. i 1.000 en els 8 km.

Donat el gran nombre de peticions que es reben cada any, l’organització realitzarà un sorteig de places de les dues carreres, per determinar els atletes que tindran plaça en la pròxima edició. El període de preinscripció de la X ½ Marató Popular Illa de Formentera i 8 km arrencarà el 16 de novembre i finalitzarà el 10 de desembre de 2017. Després de realitzar la preinscripció, es rebrà al correu electrònic el número de participació en el sorteig (aconsellem verificar les dades).

Per al grup d’amics que vulguin participar conjuntament, aconsellem realitzar la preinscripció al mateix temps, a fi d’obtenir nombres el màxim consecutius possible.

El número que es rebi per participar en el sorteig és personal i intransferible. Les dades introduïdes en realitzar la sol·licitud de plaça no es podran modificar durant el procés de la inscripció definitiva.

El dia 12 de desembre se celebrarà el SORTEIG davant notari, que extraurà un nombre a l’atzar per a cada distància. Aquest número i els successius, fins a completar la quota, seran atorgats amb les places per participar en el recorregut corresponent. El sorteig serà gravat i emès en perfil de Facebook i web.

A partir del dia 14 de desembre i fins al 8 de gener de 2018 es podrà formalitzar la inscripció a través del nostre web i plataforma de pagament.

IMPORTANT: En cas de no abonar la quota de la inscripció en el període indicat, es perdrà qualsevol dret sobre la plaça.

Si en acabar el període de la formalització de la inscripció quedessin places vacants, es faria una repesca reassignant consecutivament les places disponibles als números posteriors del de tall, fins a completar la quota. La primera repesca seria del dia 10 al 15 de gener. Es faran tantes repesques com siguin necessàries. Els terminis s’aniran publicant al web i xarxes socials.

Queden exempts del sorteig:

  • Com a commemoració del X aniversari de la prova, l’organització atorga plaça, sense necessitat de sorteig, als atletes que hagin participat un mínim de 5 edicions. Cadascuna d’aquestes persones rebrà un mail amb el codi d’accés a la plataforma d’inscripció.
  • Els residents a Formentera, han de sol·licitar la plaça a través de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Formentera, on els facilitaran un codi d’accés a la plataforma d’inscripció.

Molta sort a tots i totes!

PREINSCRIPCIONS 1/2 MARATÓ PREINSCRIPCIONS 8KM

 

Descarregat el teu vídeo d’arribada a meta

15/05/2017 // Unisport Consulting

Ja pots descarregar-te el teu vídeo d’arribada i la teva instantània del pas per meta!!
Segueix aquest enllaç, busca el teu temps i gaudeix de la teva victòria!!

Gràcies a corriendovoy.com
# 1/2MaratoFormentera #Formentera

corriendovoy

Raúl Cambra Pérez i Ana Casares guanyadors de la 1/2 Marató Popular de Formentera

13/05/2017 // Unisport Consulting

Raúl Cámara Pérez s’ha imposat aquesta tarda a la novena edició de la Mitja Marató Popular de Formentera. El burgalès ha guanyat la 1/2 Marató Popular Illa de Formentera, amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 4 segons, Alberto Recio Giménez (1:14:47) i Williams Aveiro (1h: 16: 34) han completat el podi.

Pel que fa a la categoria femenina, la més ràpida ha estat Ana Casares Polo, atleta i triatleta professional i campiona d’Espanya de Marató a Madrid 2010, amb un temps d’1 hora, 26 minuts i 3 segons. En segon lloc l’ha seguit María Teresa Iñiguez Villaplana (1h: 30: 16) i Vanessa Olmos Oliván (1h.30: 45) que ha entrat en tercer lloc.

En la distància de 8 KM els guanyadors han estat Oscar Sants Mayans, de Formentera, (0:26:51) amb la segona millor marca en aquesta distància i Beatriz Antolín Pérez (0:30:34), també guanyadora en la passada edició . En categoria masculina, Àlex Spinozzi (0:27:47) i Iván Máñez Ortega (0:28:37) i en la femenina Laura Llibres Nieto (0:33:49), que ha pujat un lloc a la classificació respecte a la passada edició, i Carolina Gámez Bustos (0:34:43) han estat segons i tercers classificats, respectivament, en l’Absoluta de la 8 KM.

El millor atleta local ha estat, Martí Joan Maies i en categoria femenina l’honor ha estat per Aroa Navarro Martí, per a la Mitja Marató. En la distància de 8 KM, els atletes locals millor classificats han estat Oscar Santos i Sara Lorido.

Aquesta edició, marcada per la forta calor, ha estat la més multitudinària amb un total de gairebé 2.900 atletes que la converteixen en la competició més nombrosa de l’illa. El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència del president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer; del conseller de l’àrea d’esports, Sr. Jordi Vidal, la consellera de l’àrea de Turisme, Sra. Alejandra Ferrer, la consellera de l’àrea de medi ambient, la Sra. Daysee Aguilera i dels principals patrocinadors de l’esdeveniment Sr. Àlex Marí, de Trasmapi i Josep Verdera, director de CaixaBank a Formentera.

Resultados Mitja Marató Popular de Formentara

Resultados 8 KM Sant Ferran – La Savina

absolutos_8km absolutos_21km

ANIMACIÓ MUSICAL PER A LA CURSA

11/05/2017 // Unisport Consulting

Aquest any, l’organització ha decidit amenitzar el temps d’espera dels corredors en les dues sortides amb l’actuació de dos DJ de reconegut prestigi.

A la sortida del Far de La Mola actuarà DJ Pharma i en la sortida de Sant Ferran actuarà DJ Gioele Brizzio. Amb això es pretén, no només fer-vos més curta l’espera abans de sortir sinó també, alliberar tensions i motivar-vos per a realitzar una millor cursa. Per a completar aquesta iniciativa també actuarà DJ Pippo a Es Pujols perquè, al pas per allà, la música us animi i us doni l’empenta definitiva fins a la meta on tornarà a acompanyar-vos la millor animació i selecció musical.

El complement ideal a tota aquesta animació musical a càrrec de SONS FORMENTERA, que com cada any, és l’empresa escollida per l’organització perquè tota l’animació i música soni de manera espectacular tant a la sortida de la cursa com a l’arribada

Esperem que us agradi la iniciativa!
#1/2MaratoFormentera #Formentera

DJ_Pharma

Lara Distribucions i Dulcesol

10/05/2017 // Unisport Consulting

Lara Distribuciones i Dulcesol, s’encarregaran de posar els dolços perquè tots els participants en línia de meta recuperin forces.

#1/2MaratoFormentera #Formentera

lara_dristribuciones_180x90 dulcesol_180x90

Pàgines:1234567...15»
  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors