LA XII ½ MARATÓ POPULAR I 8 KM DE FORMENTERA ES CELEBRARAN EL DIA 10 D’OCTUBRE DE 2020

02/04/2020 // Unisport Consulting

A causa de la situació actual derivada del COVID-19 us comuniquem que, d’acord amb el Consell Insular de Formentera, autoritat local competent i un cop emès el decret de data 2 d’abril de 2020, on es suspenen totes les competicions i activitats esportives de caràcter insular i / o municipal a Formentera, des de la data d’aquest decret fins al dia 31 de maig de 2020, se’ns ha comunicat la impossibilitat de celebrar la prova en la data inicialment programada, 16 de maig de 2020, per causes de força major manifestes i per preservar la salut / seguretat de tots els participants i dels residents a Formentera. Consensuades les possibilitats per a una posterior celebració, hem decidit que aquesta es pugui desenvolupar el proper dia 10 d’octubre d’enguany.

L’objectiu de l’ajornament de les proves es correspon al nostre desig de que els participants puguin gaudir al 2020 d’aquest esdeveniment i poguem celebrar la tornada a la normalitat fent el que més ens agrada, “córrer”, aprofitant un cap de setmana llarg amb motiu del pont del Pilar.

Per tant, l’Organització transferirà automàticament i sense necessitat d’emplenar cap formulari, la teva inscripció a la nova data (10/10/20).

No obstant això, ens fem càrrec dels inconvenients que pot causar el canvi de data i entenem que alguns dels inscrits no puguin acudir a la nova cita. En aquest cas i fins al dia 30 de maig tens possibilitat de:

Transferir la teva inscripció per l’edició 2021 (sense necessitat de sorteig i guardant l’import pagat), que es celebrarà, previsiblement, el dia 15 de maig de 2021.

Possibilitat de transferir el teu dorsal a un altre atleta.

– En el cas d’haver contractat l’assegurança de cancel·lació podràs sol·licitar la baixa i la devolució de l’import de la inscripció. 

En breu tots els inscrits rebreu un correu electrònic informant amb detall de totes les opcions. Revisa la teva carpeta de correu no desitjat. En cas de no haver-ho rebut abans del dia 10 d’abril us plau, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica info@unisportconsulting.com

Agraïm molt sincerament la teva comprensió davant aquesta situació tan excepcional que ens afecta a tots.

Obrim inscripcions al públic.

11/02/2020 // Unisport Consulting

Si se’t van passar les dates Aquesta és la teva oportunitat! Obrim les poques inscripcions que ens queden al públic.

La inscripció es realitza introduint el seu número d’identificació (nif o Passaport) en la web a la qual li redirigeix-me el botó d’inscripció d’aquesta pàgina.

Dades necessàries per a confirmar la inscripció:

Número d’identificació (DNI, passaport, etc).

Talla de samarreta.

Lloc triat per al trasllat a la sortida. Es poden consultar els punts en la web oficial i triar el que es consideri l’opció més probable. Sí que haguessis de modificar la parada triada el podràs sol·licitar en retirar els dorsals Formentera.

Agraïm el vostre interès per participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERA des de l’organització farem tot el possible perquè el dia 16 de maig visqueu una experiència inoblidable.

Mesa de trabajo 17-100

3a repesca per a la 1/2 marató de Formentera

28/01/2020 // Unisport Consulting

Ja queda molt poc! Els números de tall han estat estesos del 782 al 1116 per a la 1/2 Marató. Enhorabona a tots els agraciats.

Els afortunats poden formalitzar la seva inscripció en aquesta web, des de dia 29 de gener fins a dia 3 de febrer de 2020, introduint el seu número d’identificació (nif o Passaport) usat en la preinscripció en el camp Codi Autorització.

Si durant aquest període, no es realitza la confirmació de la inscripció, es perdrà la plaça.

Dades necessàries per a confirmar la inscripció:

Mateix número d’identificació (DNI, passaport, etc) usat en la preinscripció.

Talla de samarreta.

Lloc triat per al trasllat a la sortida. Es poden consultar els punts en la web oficial i triar el que es consideri l’opció més probable. Sí que haguessis de modificar la parada triada el podràs sol·licitar en retirar el dorsals Formentera.

Agraïm el vostre interès per participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERA des de l’organització farem tot el possible perquè el dia 16 de maig visqueu una experiència inoblidable.

Mesa de trabajo 16-100

2ª repesca de la 1/2 Marató y 8Km

21/01/2020 // Unisport Consulting

Artboard 9-100

Anem amb la segona repesca!

Els següents números de tall han estat del 356 al 781 per a la 1/2 Marató i de l 9.290 al 9.656 per a l’8Km.

Enhorabona a tots els agraciats!!!

 

Els afortunats poden formalitzar la seva inscripció a través de la web, des de dia 22 fins dia 27 de gener, introduint el seu número de DNI (o número d’identificació utilitzat a la preinscripció) en el camp Codi Autorització. Si durant aquest termini, no es realitza la confirmació de la inscripció, es perdrà la plaça.

 

Dades necessàries per confirmar la inscripció:

Número d’identificació (DNI, passaport, etc.).

Talla de samarreta.

Lloc escollit per el trasllat a la sortida. Es poden consultar els punts a la web oficial i escollir el que es consideri l’opció més probable. Sí haguessis de modificar la parada escollida podrás fer el canvi quan retiris el dorsal a Formentera.

 

Agraïm el vostre interès per participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERA i l’8KM. Des de l’organització farem tot el possible perquè dia 16 de maig visqueu una gran experiència.

Pàgines:1234567...39»
  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors