ANIMACIÓ MUSICAL PER A LA CURSA

08/05/2019 // Unisport Consulting

Després de la gran acollida de la passada edició, l’organització ha decidit mantenirl’animació musical en el temps d’espera dels corredors en les dues sortides ambl’actuació de DJ ‘s de reconegut prestigi.

A la sortida del Far de La Mola actuarà DJ Pharma i en la sortida de Sant Ferran actuarà DJ Gioele Brizzio. Amb això es pretén, no només fer-vos més curta l’espera abans de sortir sinó també, alliberar tensions i motivar-vos per a realitzar una millor cursa. Per completar aquesta iniciativa també actuarà Chimichurri a Es Pujols i La 22 a Sant Ferran perquè, al pas per aquests punts, la música us doni l’empenta definitiva fins a la línia de meta on tornarà a acompanyar-vos la millor animació i selecció musical a càrrec de DJ Alex Abril.

El complement ideal a tota aquesta animació musical a càrrec de SONS FORMENTERA, que com cada any, és l’empresa escollida per l’organització perquè tota l’animació i música soni de manera espectacular tant a la sortida de la cursa com a l’arribada. A gaudir!

 

#1/2MaratoFormentera #Formentera #IllesBalears #BetterInWinter

DJ_Pharma_salida_21Km DJ_Gioele_Brizzio_salida_8KM DJ_Alex_Abril_Meta Chimichurri_Es_Pujols 22_Sant_Ferran

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors