ATENCIÓ RUNNERS !!!!!!! ANUNCIEM L’OBERTURA DE LA PREINSCRIPCIÓ DE L’½ MARATÓ DE FORMENTERA I 8 KM.

19/11/2018 // Unisport Consulting

A les proves que es celebraran el dia 11 de maig de 2019 hi haurà 2.000 places en la carrera de 21 km. i 1.000 en els 8 km.

 

Donat el gran nombre de peticions que es reben cada any, l’organització realitza un sorteig de places per les dues carreres, a fi de poder determinar els atletes que tindran plaça en la pròxima edició. El període de preinscripció de la XI ½ Marató Popular Illa de Formentera i 8 km arrencarà el 22 de novembre i finalitzarà el 17 de desembre de 2018. Després de realitzar la preinscripció, es rebrà al correu electrònic facilitat a les dades, el número de participació en el sorteig(aconsellem verificar les dades).

La preinscripció és personal i intransferible. Per a les persones que vulguin participar en grup, aconsellem realitzar la preinscripció al mateix temps, a fi d’obtenir nombres el màxim consecutius possible.

Les dades introduïdes en realitzar la sol·licitud de plaça no es podran modificar durant el procés de la inscripció definitiva.

El dia 19 de desembre se celebrarà el SORTEIG davant notari, que extraurà un nombre a l’atzar per a cada distància. Aquest número i els successius, fins a completar la quota, seran atorgats amb les places per participar en el recorregut corresponent. El sorteig serà gravat i emès en perfil de Facebook i web.

A partir del dia 21 de desembre i fins al 10 de gener de 2019 es podrà formalitzar la inscripció a través del nostre web i plataforma de pagament.

Preus de la inscripció:
33 € Mitja Marató Popular
18 € 8 Km Sant Ferran – La Savina

En aquests preus hi ha que afegir + 3 € de lloguer del xip en el cas de no disposar de chip groc.

IMPORTANT: En cas de no abonar la quota de la inscripció en el període indicat, es perdrà qualsevol dret sobre la plaça.

Si en acabar el termini de la formalització de la inscripció quedessin places vacants, es faria una repesca assignant consecutivament les places disponibles als números posteriors al de tall, fins a completar la quota. La primera repesca seria del dia 14 al 21 de gener. Es faran tantes repesques com siguin necessàries. Els terminis s’aniran publicant al web i xarxes socials.

Tenen plaça directe i per tant queden exempts del sorteig:

  • Els atletes que hagin participat un mínim de 5 edicions. Durant el termini d ela preinscripció aquestes persones rebran un mail amb les instruccions per l’accés a la plataforma d’inscripció.
  • Els residents a Formentera, han de sol·licitar la plaça a través de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Formentera, on els facilitaran un codi d’accés a la plataforma d’inscripció.

Molta sort a tots i totes!

PREINSCRIPCIÓ 1/2 MARATÓ PREINSCRIPCIÓ 8KM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors