CaixaBank i el running com a eix vertebrador dels valors saludables

07/05/2019 // Unisport Consulting

Mitjançant el patrocini, CaixaBank fomenta el progrés cultural, social i econòmic, en línia amb els seus valors fundacionals de compromís amb la societat. Per aquest motiu, l’entitat financera manté la seva aposta per les proves populars atlètiques més representatives en l’àmbit nacional amb les que comparteix valors com l’esforç, l’esperit de superació, la perseverança i el treball en equip.

L’entitat ha patrocinat 47 carreres populars a Espanya en l’últim any, sempre en col·laboració amb el territori d’influència. Mitjançant el suport a aquestes curses populars, CaixaBank també genera entre els seus empleats un orgull de pertinença i el foment d’uns hàbits saludables als quals ja s’han adscrit més d’11.000 empleats.

Alhora, aquesta implicació amb l’esport de l’entitat s’ha materialitzat en la formació d’un gran nombre d’equips interns de #runnersCaixaBank. Aquests equips de #runnersCaixaBank porten a tot el territori els valors inherents a l’esport que també formen part de la cultura de CaixaBank.

#1/2MaratoFormentera #Formentera #IllesBalears #BetterInWinter

 

LaCaixa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors