ELS NÚMERO DE TALL EL PER A la 1/2 MARATÓ i 8KM POPULAR ILLA FORMENTERA

18/12/2019 // Unisport Consulting

Han obtingut plaça en la 1/2 Marató dels preinscrits amb els números del 1117 al 3316 (tots dos inclusivament)

Han obtingut plaça en la 8KM dels pre inscrits amb els números del 9657 al 9979 i del 8001 al 8777 (tots dos inclusivament)

El sorteig per a adjudicar les places per a participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLAFORMENTERA i la 8KM, celebrat el dimecres dia 18 de desembre de 2019 davant el notari Sr. Javier González Granado, ha donat com a número de tall el 1117 per a la 1/2 Marató i el 9657 per a la 8KM.

Per a veure els vídeos del sorteig en el nostre Facebook. Clica aquí.

INSCRIPCIÓ 1/2 MARATÓ INSCRIPCIÓ 8KM

 

MISSATGE PER Als AGRACIATS

Els afortunats poden formalitzar la seva inscripció en aquesta web, des de dia 20 de desembre fins a dia 13 de gener de 2020, introduint el seu número d’identificació (nif o Passaport) usat en la preinscripció en el camp Codi Autorització.

Si durant aquest període, no es realitza la confirmació de la inscripció, es perdrà la plaça.

Dades necessàries per a confirmar la inscripció:

Mateix número d’identificació (DNI, passaport, etc) usat en la preinscripció.
Talla de samarreta.
Lloc triat per al trasllat a la sortida. Es poden consultar els punts en la web oficial i triar el que es consideri l’opció més probable. Sí que haguessis de modificar la parada triada el podràs sol·licitar en retirar el dorsals Formentera.
Agraïm el vostre interès per participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERA i la 8KM des de l’organització farem tot el possible perquè el dia 16 de maig visqueu una experiència inoblidable.

Al llarg d’aquests mesos, us recomanem consultar el vostre correu, la nostra web i les nostres xarxes socials per a estar informats de tots els detalls referents a la prova.

MISSATGE PER Als NO AGRACIATS

Una vegada acabat el període de confirmació d’inscripció, dia 13 de gener de 2020, si quedessin places vacants, es faria una repesca, el 15 de gener, reassignant consecutivament les places disponibles als números posteriors al nou número de tall (a partir del 3317 inclusivament per a la 1/2 Marató i el 8778 inclusivament per a la 8KM), fins a completar totes les places que quedin disponibles. Us anirem informant dels terminis per a les repesques. Preguem estigueu pendents de la web oficial i de les xarxes socials per a seguir informats.

Agraïm profundament el vostre interès per participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLAFORMENTERA i la 8KM i des de l’organització us desitgem sort en futures edicions i així trobar-nos en aquesta gran festa del running.

Gràcies a tod@s!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors