Ferry Trasmediterranea BCN / VAL / GAN / PMI > IBZ

Trasmediterranea_480x189

 

Trasmediterranea i Unisport Consulting han tancat un acord perquè tots els corredors que vinguin des de Barcelona, València, Gandía o Palma, puguin beneficiar-se dels millors preus i així facilitar la seva assistència a la nostra prova.

 

OPERATIVA DE DESCOMPTE

VIATJA A L’1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERA DES DE BARCELONA, VALÈNCIA O GANDIA DES DE NOMÉS 65 € * per persona i COTXE / TRAJECTE I DES PALMA PER 60 € *.

Compra els teus bitllets a les finestretes dels ports o a través del nostre Call Center 902 45 46 45.

* Condicions legals: preu calculat per a la ruta Gandia – Eivissa per embarcaments des del 06 al 17 de maig del 2019. Preu per persona i cotxe per trajecte en acomodació butaca. Permet canvis, però no cancel·lacions. Subjecte a disponibilitat i a les condicions del contracte de transport.

Agraïm a Transmediterránea l’acord assolit que complementa el nostre acord amb Trasmapi des de l’inici de la prova per a cobrir amb els millors preus dels trajectes d’Eivissa – Formentera – Eivissa i que, sens dubte, redundarà en benefici de tots els atletes que es desplacin des dels punts indicats i sigui perdurable en el temps.

Accedir a l’oferta.

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors