Formentera acollirà 3.200 corredors en la seva XI Mitja Marató

08/05/2019 // Unisport Consulting

El president del Consell, Jaume Ferrer, el conseller d’Esports, Jordi Vidal, i Manuel Hernández, director de Unisport Consulting, empresa organitzadora de la carrera, han fet avui la presentació de l’XI Mitja Marató Popular Illa de Formentera i la vuitena 8KM que se celebren el pròxim dissabte 11 de maig a Formentera. A l’acte també han assistit les representants de les principals empreses patrocinadores de l’esdeveniment, la directora de Caixabanka les Balears, Maria Cruz, i la directora de Màrqueting de Trasmapi, Nuriade la Torre.

3.200 corredors es donaran cita el pròxim dissabte a Formentera. 2.200 participaran en la Mitja Marató, i 1.100 en la 8KM. La sortida de la Mitja serà a les 17.30hdes del Far de la Mola i la sortida de la 8KMserà a la mateixa hora, però per primera vegada aquesta edició, es farà des de l’encreuament desCa Marí amb la carretera de Sant Ferran (i no des de Sant Ferran poble), per “millorar la seguretat dels participants”, segons ha explicat Manuel Hernández.

Aquesta edició han fetla pre-inscripcióper la prova unes 6.000 persones, però l’organitzador ha recordat que ja fa anys es va posar un màxim al nombre de participants per assegurar la satisfacció dels corredors i adequar-se a les dimensions de l’illa.

XI edició
Per part seva, el president del Consell de Formentera, ha recordat que ara fa 11 anys que es va posar aquesta prova en marxa que ja “ha estat consolidada i que permet practicar esport a Formentera, i recórrer una illa de punta a punta, des del far de la Mola al de la Savina, en un marc incomparable”. A més, el president ha destacat que esdeveniments com aquest atrauen visitants en mesos de temporada baixa, com el de maig.

El conseller d’Esports ha agraït a tots els col•laboradors, organitzadors, patrocinadors, cossos de seguretat i voluntaris que faran possible el desenvolupament d’aquesta edició de la cursa i també als que al llarg dels anys hancol•laboratper aconseguir posar en el calendari estatal aquesta prova esportiva de Formentera. Així mateix, el conseller ha demanat “disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar als residents de Formentera pels talls de trànsit”.

Talls de transit

A les 16.45hes tallarà la carretera que uneix La Savina-Es Pujols-Sant Ferran i Sant Ferran-La Mola. Aquestes carreteres s’aniran obrint per segments al pas del darrer corredor, fins a les 20hhorari en quela circulació ja restablirà totalment.

A les 15.00hes tallarà la carretera que uneix el Pilar de la Mola (poble) amb el far de la Mola. Aquesta carretera s’obrirà al trànsit a les 17.45hquan es preveu ja hagi passat el darrer corredor. Recordem però que la carretera que uneix La Savina-Sant Francesc-Sant Ferran no es veurà afectada.

El lliurament de trofeus està previst a les 19.00 hores al Passeig de la Marina (Port de la Savina), al costat de la meta.

#1/2MaratoFormentera #Formentera #IllesBalears #BetterInWinter

 

PHOTO-2019-05-08-12-57-21

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors