Informació general 8 KM Sant Ferran – La Savina

Vos recomanam que descarregueu el REGLAMENT DE LA 8 KM SANT FERRAN – LA SAVINA 2019. Podeu fer-ho AQUÍ.

 

INFORMACIÓ GENERAL

Data: 11 de maig de 2019.
Sortida: Sant Ferran. Ctra. La Mola, Km. 6,2 a les 17:30 hores.
Meta: Passeig de la Marina (la Savina).
Hora límit d’arribada: a les 19:30 hores.
Límit de participació: 1.000 participants.

 

DEVOLUCIÓ D’INSCRIPCIONS

Degut al nou mètode d’inscripció, les places adjudicades al sorteig i confirmades es consideren definitives, per tal cosa no s’admetran baixes per cap motiu. Tampoc s’acceptaran cessions de dorsal, canvis de nom i canvis de distància.

 

RECORREGUT

Circuit urbà i interurbà, tancat totalment al trànsit. Es transitarà pels carrers i les carreteres que s’indiquen a continuació:

Altitud Itinerari Km. total
15 Sortida real. Entrada localitat Sant Ferran. Entrada localitat, volta a la dreta por c/ Guillem Montgrí, direcció Es Pujols. 0
5 Avituallament. Sortida localitat 1
5 Es Pujols. Entrada localitat por Av. Miramar, rodona recte, volta a l’esquerra per c/ Espalmador. 2,6
5 Sortida localitat, direcció La Savina 3
3 Avituallament. 5,5
3 Platja de Ses Illetes, recte direcció La Savina. 5,7
3 La Savina, volta a la dreta direcció Port. 7,4
2 Meta. Port de La Savina. Passeig de la Marina. 8,1

 

AVITUALLAMENTS

Aigua als punts quilomètrics 1, 5,5 i a l’arribada.

A la sortida de la prova no hi ha servei de beguda i menjar. Es recomana portar el que cada corredor pugui necessitar en els primers km del recorregut.

 

EDAT MÍNIMA

16 anys cumplits el dia de la competició. En cas de ser menor de 18 anys, s’haurà d’aportar l’autorització paterna que exigeix l’organització per a tal efecte. El document es pot descarregar de la pàgina web.

 

RETIRADA DE DORSALS

Lloc: PORT DE LA SAVINA. A la carpa ubicada en el Passeig de la Marina (devora la línea de meta)

Divendres 10/05/2019 de 10:00 a 21:00 ininterrompudament.

Dissabte 11/05/2019 de 9:00 a 14:30 hores

ATENCIÓ: NO SE ENTREGARAN DORSALS A SANT FERRAN ABANS DE LA SORTIDA.

Per a la retirada del dorsal serà imprescindible un document oficial d’identitat (D.N.I., passaport, carnet de conduir) i sabre el nº de dorsal assignat.

El participant que no pugui acudir en persona a la retirada del seu dorsal podrà autoritzar una altra persona mitjançant el formulari oficial que es podrà descarregar des de la web i al correu de confirmació de la inscripció.

La persona autoritzada, haurà de portar el formulari degudament emplenat i signat per la persona que l’autoritza, juntament amb el seu DNI i una fotocòpia del DNI de l’ autoritzant. Aquest requisit es imprescindible per poder recollir el dorsal d’una altra persona.

 

TRASLLATS ALS PARTICIPANTS

L’organització posa a disposició dels participants un servei gratuït de trasllats a la línia de sortida, des de diferents punts de l’illa

En el moment de fer la inscripció es podrà triar el punt des de on volen agafar el bus.

Un cop triat el punt de trasllat al formulari d’inscripció, els canvis s’hauran de fer al recollir el dorsal a Formentera. No s’admetran canvis ni per telèfon ni per mail.

A tots els participants, juntament amb el dorsal, se’ls entregarà el tiquet del punt de sortida que hagi indicat en el formulari d’inscripció. Per poder accedir a l’autobús és necessari entregar aquest tiquet, que ha de coincidir amb la parada i mostrar el dorsal de participació. Aquest requisit es imprescindible per poder accedir al bus.

Punts de trasllats dels participants i horaris:

  • La Savina (pàrquing de l’Estació Marítima), a les 16:15 h.
  • Sant Francesc Xavier (Pàrquing de Sa Sanieta – Sup. Eroski) a les 16:30 hores
  • Es Pujols (c/Barcelona, devora de la rodona direcció Sant Ferran), a les 16:15 hores.
  • Creuer Mariland (pujada a la Mola), a les 16:15 hores.
  • Es Caló (pàrquing des mollet), a les 16:30 hores.

La tornada des de la Meta als punts de recollida serà a partir de les 19:30 hores des del pàrquing de l’Estació Marítima.

ATENCIÓ: Per als participants que arribin des de Eivissa, dissabte al migdia abans d’accedir a l’autobús es necessari recollir el dorsal a la carpa, que es lliuraran fins les 14 hores, per lo que pregam que facin el seu desplaçament des d’Eivissa en prou temps. NO S’ADMETRÀ CAP PASSATGER QUE NO TENGUI TIQUET O QUE NO TENGUI DORSAL.

Per motius tècnics, l’organització es reserva el dret de canviar els horaris o punts de recollida de persones. En aquest cas, aquests canvis seran comunicats als participants a la recollida dels dorsals.

 

CONTROL DE CARRERA

Es realitzarà mitjançant un xip fixat a la sabata dels atletes (cordons o tancament adhesiu de velcro) com a màxim a 30 cm. del terra, per a garantir un cronometratge correcte.

Els participants que disposin de xip groc podran utilitzar-lo, introduint el codi al formulari d’inscripció. Els que no disposin de xip en propietat, hauran de llogar-ne un de blanc en el procés de la inscripció i que se’ls entregarà juntament amb el dorsal. Preu de lloguer: 3 €

Si no es disposa de xip o aquest està fixat incorrectament no es podrà cronometrar el temps de la carrera.

 

OBSEQUIS

En retirar el dorsal cada atleta rebrà una camiseta de record. La talla de la camiseta haurà de ser triada en el moment de fer la inscripció a on trobareu les mides de les talles. No es realitzaran canvis de talla de les camisetes.

Qui finalitzi la prova tindrà dret a medalla i a diploma acreditatiu amb el temps aconseguit. Aquest diploma estarà disponible a la  web oficial a partir de dia 16 de maig.

 

SERVEI DE GUARDA – ROBA

A la sortida hi haurà un servei de custòdia de bosses dels atletes participants.

El guarda-roba romandrà obert fins a quinze minuts abans de la sortida de la cursa (17:15 h). Només s’admetrà una borsa per participant de màxim 10 Kg. S’anima al participant a que vengui exclusivament amb el necessari per la seva participació.

La borsa haurà d’anar tancada i identificada amb la ferratina que li subministrarà l’organització.

Al recinte de la Post-Meta, s’habilitarà un espai a on es dipositaran les borses del participants, distribuïdes per número. La retirada es realitzarà mitjançant el dorsal.

L’organització no es fa responsable dels efectes personals que es deixin al guarda-roba.

 

SERVEI MÈDIC

Hi haurà un metge responsable d’aquest servei. Tots els atletes amb problemes físics, respiratoris, al·lèrgics, etc., que necessitin atencions especials hauran de notificar-ho a l’organització abans d’iniciar la competició i fer-ho constar al revers del dorsal.

Cada corredor participa en la cursa baix la seva responsabilitat y declara tenir un nivell de condició física suficient para afrontar la prova. L’organització recomana a tots els corredores realitzar-se un reconeixement mèdic i/o una prova d’esforç abans de la sortida.

 

SERVEI D’AMBULÀNCIA

Hi haurà un servei a la sortida, coa de carrera i arribada.

 

ASSEGURANÇA DE LA CARRERA

Tots els participants oficialment inscrits estaran coberts per una pòlissa d’assegurança contractada per l’organització, que cobrirà els accidents que es puguin produir com a conseqüència directa del desenvolupament de la prova i mai com a derivació d’un patiment o tara latent, lesió, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i de l’articulat del reglament, ni pels produïts en els desplaçaments al i des del lloc on es desenvolupi la carrera.

L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin sofrir o causar a tercers, en hores anteriors i posteriors a la seva participació en la cursa.

 

SEGURETAT DE LA CARRERA

La Policia Local de Sant Francesc, subsector de Trànsit de la Guàrdia Civil, Protecció Civil de Formentera i l’organització són els encarregats de vetllar per la seguretat de la prova. Els atletes participants obeiran totes les indicacions que rebin del personal encarregat de la seguretat de la prova.

 

TROFEUS

– Trofeu als 3 primers classificats de les següents categories: “Absoluta masculina”, “Absoluta femenina”, “Absoluta masculina local” i “Absoluta femenina local”.

– Trofeu al primer classificat de la resta de categories segons l’article 3 del reglament.

Els trofeus son acumulatius.

Lliurament de trofeus: A línia de Meta (la Savina), aproximadament a les 19:00 hores.

La NO presència en el acte de entrega de trofeus se entendrà com la renuncia als trofeus. Tota delegació a una altra persona por part de los guanyadors haurà de ser coneguda i autoritzada por la Organització, com a mínim mitja hora abans de la ceremonia.

 

ATENCIÓ ALS PARTICIPANTS A LA LÍNIA DE META
Els participants tindrà a la seva disposició WC, vestuaris i dutxes a línia de meta i serveis de fisioteràpia i de recuperació activa.

 

 

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors