Informació important per als participants

04/05/2012 // Unisport Consulting

En primer lloc, des de l’organització de la 1/2 Marató Popular Illa de Formentera volem donar-vos les gràcies a tots per haver-vos apuntat a aquesta quarta edició de la cursa i a tots aquells que heu apostat per la primera edició d’un nou repte: la 8km. Ja queda poc més d’una setmana perquè ens vegem en aquest paradís del Mediterrani. Sense vosaltres, aquest esdeveniment seria impossible de realitzar. Gràcies, de veritat. Enguany, a més, comptarem amb la presència de dos dels millors maratonians espanyols de tots els temps: Martin Fiz i Abel Antón.

Volem enviar-vos també aquest mail er informar-vos de diverses coses importants que heu de saber sobre la carrera:

1. – RECOLLIDA DE DORSALS. Dissabte 12 de maig.
Lloc: Poliesportiu de Sant Francesc (Av. 8 d’agost, s/n – juntament IES Marc Ferrer).
Horari: de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores.

El mateix dia de la prova, diumenge 13 de maig, també es podrà recollir tot el material de la prova en el Far de la Mola (participants de la 1/2 Marató de Formentera) i a Sant Ferran (participants de la 8 km) fins les 09.30 hores.

Recordeu els horaris de sortida: 1/2 Marató, 10.00 hores / / 8 km, 10.15 hores.

2. – TRASLLATS. En el sobre que us lliurarem hi haurà un tiquet que serveix per agafar l’autobús que us traslladarà a la línia de sortida, situada al Far de la Mola (1/2 Marató) i a Sant Ferran (8 km). En realitzar la inscripció, heu assenyalat el punt de sortida del trasllat que més us interessa per pujar al Far de la Mola. SI ALGÚ NO HO HA ASSENYALAT, PERÒ NECESSITA AQUEST TRASLLAT, CAL COMUNICAR-HO URGENTMENT A: prensa@unisportconsulting.com. Els horaris són els següents:

– Aparcament estació marítima de la Savina, a les 08.00 hores (L’HORARI HA CANVIAT RESPECTE AL VAIXELL DE L’ANYPASSAT. ENGUANY EL VAIXELL DES D’EIVISSA SURT A LES 07.30 HORES. OPERAT PER TRASMAPI).
– La Savina (passeig de la Marina, moll arribada orenetes), a les 08.30 hores.
– Es Pujols (oficina d’informació turística), a les 08.30 hores.
– Cruïlla Mariland (pujada a La Mola), a les 09.00 hores.

MOLT IMPORTANT: Enguany els acompanyants no podran pujar a l’autobús dels corredors: pujar als gairebé 1.000 participants de les dues proves és complicat i no podem multiplicar els viatgers. Per això, és necessari guardar molt bé aquest tiquet, ja què NO ES PODRÀ PUJAR AL AUTOBÚS SENSE ELL.

Als participants que arribin amb el vaixell de les 7.30 hores des d’EIVISSA (arribada a Formentera a les 08.00 hores) els estarà esperant un autobús a la mateixa estació marítima que els pujarà directament a la línia de sortida. Aquest serà l’únic cas en què es permetrà pujar sense tiquet a l’autobús, ja que el sobre l’hauran de recollir a la línia de sortida. Si algun participant arriba en aquest vaixell i no puja a aquest autobús (decideix fer un volt per Formentera abans d’anar a la sortida, per exemple), no podrà pujar en cap altre autobús, ja que no tindrà el tiquet corresponent.

3. – CONSIGNA. A les dues línies de sortida hi haurà una furgoneta de consigna per aquells que vulgueu deixar les vostres pertinences amb total tranquil·litat i que podreu recollir a la línia de meta.

Per a qualsevol dubte: 971.200.004 (abans del 10 de maig) / / 669.473.406 durant el cap de setmana de la cursa.

  • Organitza:

  • Coordina: