LA XII ½ MARATÓ POPULAR I 8 KM DE FORMENTERA ES CELEBRARAN EL DIA 10 D’OCTUBRE DE 2020

02/04/2020 // Unisport Consulting

A causa de la situació actual derivada del COVID-19 us comuniquem que, d’acord amb el Consell Insular de Formentera, autoritat local competent i un cop emès el decret de data 2 d’abril de 2020, on es suspenen totes les competicions i activitats esportives de caràcter insular i / o municipal a Formentera, des de la data d’aquest decret fins al dia 31 de maig de 2020, se’ns ha comunicat la impossibilitat de celebrar la prova en la data inicialment programada, 16 de maig de 2020, per causes de força major manifestes i per preservar la salut / seguretat de tots els participants i dels residents a Formentera. Consensuades les possibilitats per a una posterior celebració, hem decidit que aquesta es pugui desenvolupar el proper dia 10 d’octubre d’enguany.

L’objectiu de l’ajornament de les proves es correspon al nostre desig de que els participants puguin gaudir al 2020 d’aquest esdeveniment i poguem celebrar la tornada a la normalitat fent el que més ens agrada, “córrer”, aprofitant un cap de setmana llarg amb motiu del pont del Pilar.

Per tant, l’Organització transferirà automàticament i sense necessitat d’emplenar cap formulari, la teva inscripció a la nova data (10/10/20).

No obstant això, ens fem càrrec dels inconvenients que pot causar el canvi de data i entenem que alguns dels inscrits no puguin acudir a la nova cita. En aquest cas i fins al dia 30 de maig tens possibilitat de:

Transferir la teva inscripció per l’edició 2021 (sense necessitat de sorteig i guardant l’import pagat), que es celebrarà, previsiblement, el dia 15 de maig de 2021.

Possibilitat de transferir el teu dorsal a un altre atleta.

– En el cas d’haver contractat l’assegurança de cancel·lació podràs sol·licitar la baixa i la devolució de l’import de la inscripció. 

En breu tots els inscrits rebreu un correu electrònic informant amb detall de totes les opcions. Revisa la teva carpeta de correu no desitjat. En cas de no haver-ho rebut abans del dia 10 d’abril us plau, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica info@unisportconsulting.com

Agraïm molt sincerament la teva comprensió davant aquesta situació tan excepcional que ens afecta a tots.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors