NOMBRE DE TALL EL 1506 PER A LA 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERA
NOMBRE DE TALL EL 146 PER A LA 8KM

19/12/2018 // Unisport Consulting

Han obtingut plaça a la 1/2 Marató dels preinscrits amb els números del 1.506 al 3.033 i de l’1 al 472 (ambdós inclosos)

Han obtingut plaça a la 8KM dels preinscrits amb els números del 146 al 1.145 (ambdós inclosos)

El sorteig per adjudicar les places per participar a la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERAi la 8KM, celebrat dimecres dia 19 de desembre de 2018 davant el notari D. Javier González Granado, ha donat com a número de tall el 1.506 per la 1 / 2 Marató i el 146 per a la 8KM.

Veure els vídeos del sorteig al nostre FaceBook. Clica aquí.

 

MISSATGE PER ALS AGRACIATS

Els afortunats poden formalitzar la seva inscripció en aquesta web, des de dia 21 de desembre fins dia 10 de gener de 2019,introduint el seu número d’identificació (NIF o passaport) utilitzat en la preinscripció al camp Codi Autorització.

Si durant aquest període, no es realitza la confirmació de la inscripció, es perdrà la plaça.


Dades necessàries per confirmar la inscripció:

• Mateix número d’identificació (DNI, passaport, etc.) usat en la preinscripció.
• Talla de samarreta.
• Lloc escollit per al trasllat a la sortida. Es poden consultar els punts a la web oficial i escollir el que es consideri l’opció més probable. Es podran sol·licitar canvis en retirar el dorsal.

 

INSCRIPCIÓ 1/2 MARATÓ INSCRIPCIÓ 8KM

 

Agraïm el vostre interès per participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERAi la 8KM des de l’organització farem tot el possible perquè el dia 12 de maig visqueu una experiència inoblidable.

Al llarg d’aquests mesos, us recomanem consultar el vostre correu, la nostra web i les nostres xarxes socials per estar informats de tots els detalls referents a la prova.

 

MISSATGE PER ALS NO AGRACIATS

Un cop acabat el període de confirmació d’inscripció, dia 10 de gener de 2019, si quedessin places vacants, es faria una repesca, el 14 de gener, reassignant consecutivament les places disponibles als números posteriors al nou número de tall (a partir del 473 inclusivament per a la 1/2 Marató i el 1.146 inclusivament per a la 8KM), fins a completar totes les places. Us anirem informant dels terminis per a les repesques. Preguem que estigueu pendents del web oficial i de les xarxes socials per seguir informats.

Agraïm profundament el vostre interès per participar en la 1/2 MARATÓ POPULAR ILLA FORMENTERA i la 8KM i des de l’organització us desitgem sort en futures edicions i així trobar-nos en aquesta gran festa del running.

Gràcies a tots i totes!
foto_sorteo_19:12:18

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors