OBERTURA D’INSCRIPCIONS, DILLUNS 22 DE FEBRER A LES 18 HORES

19/02/2016 // Unisport Consulting

Informació d’interès

El límit d’inscrits per a aquesta edició és de 1.700 atletes per a la 1/2 Marató Popular Illa de Formentera i 800 atletes per a la 8KM Sant Ferran – La Savina.

El preu de la inscripció fins al 21 d’abril o fins que s’esgoti la quota de les dues proves és el següent:

  • 1/2 Marató Popular Illa de Formentera: 30 €.
  • 8KM Sant Ferran – La Savina: 15 €.

Els atletes que no tinguin xip groc en propietat hauran llogar un en el moment de realitzar la inscripció (3 € de lloguer + 5 € de fiança).

Abans d’iniciar la inscripció us recomanem que consulteu el reglament de la prova en la qual us voleu inscriure i els trasllats a la sortida que aneu a escollir. Si en el moment de fer la inscripció no teniu confirmat l’allotjament, trieu l’opció que us sembli més probable, es podran realitzar canvis de sol·licitud de trasllat a retirar el dorsal.

L’edat mínima per participar a la 1/2 Marató Popular Illa de Formentera és de 18 anys complerts el dia la prova. Per a la 8KM Sant Ferran – La Savina és de 16 anys complerts el dia de la prova i és obligatori que els menors de 18 anys aportin l’autorització paterna que es pot descarregar a la web.

Política de devolució d’inscripcions: fins al dia 31 de març es retornarà l’import de la inscripció, excepte 10 € en concepte de despeses de gestió per baixa. Després d’aquest termini no s’admetran baixes sota cap motiu.

Ens veiem al paradís.

foto_dron

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors