PÀGINA D’INSCRIPCIONS BLOQUEJADA TEMPORALMENT

22/02/2016 // Unisport Consulting

A causa de problemes amb el servidor la plataforma d’inscripcions ha procedit a bloquejar-les temporalment.

En aquests moments s’estan revisant les incidències i finalitzant les inscripcions amb pagament efectuat i retornant els imports cobrats per duplicat.

El procés normal d’inscripció es reiniciarà el proper dimecres dia 24 de febrer a les 12:00 h. Encara hi ha places disponibles en les dues carreres.

Totes les persones que avui dilluns han aconseguit realitzar la inscripció i el pagament estan correctament inscrites, en aquest cas abans de dimecres dia 24 a les 10 hores rebran el mail de confirmació i el dorsal adjudicat. En cas contrari, preguem revisin l’extracte bancari i confirmin que s’ha produït el càrrec corresponent a la inscripció, si és així i no han rebut el mail de confirmació, preguem contactin amb Unisport Consulting (info@unisportconsulting.com) per poder ralitzar 1 seguiment concret de cada cas.

Per evitar repetir aquesta situació, en les inscripcions que es realitzin a partir de dimecres no es realitzaran amb cobrament immediat. A partir de dilluns 29 de ferebrero, rebran un mail amb les instruccions de pagament.

Disculpin les molèsties, tot i que sabíem que hauria pressió sobre el servidor no esperàvem aquest volum de gent (gairebé 1000 usuaris a les 18:00) i no ha estat impossible resoldre-ho amb èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors