Predicciones meteorològiques 2017

984x170_meteosport

Els recordem que les prediccions també estan disponibles a l’App gratuïta de Meteosport

 

12/05/2017

La situació pel dissabte 13 de maig, jornada en la que s’espera l’inici de l’esdeveniment esportiu de la XI edició de la Mitja Marató popular de Formentera, es preveu favorable.

A dia d’avui divendres 12 de maig,  s’esperen cels poc ennigulats amb la presència d’alguns intervals de núvols baixos i algunes pinzellades de niguls alts que poden aparèixer a partir de migdia sense més conseqüències. Així mateix, no es descarten algunes boires matinals a primeres hores del dematí.

Les temperatures experimentaran un lleuger ascens, ubicant-se entorn als 16 ºC de mínima i els 23 ºC de màxima.

El vent bufarà de component sud, sud-oest fluix, amb ratxes que no superaran els 20 km/h.

 

1/2 Maratón Popular de Formentera

20km_12:05:17

8 Km Sant Ferran – La Savina

8km_12:05:17

 

11/05/2017

Deixant enrere la incertesa meteorològica que es preveia a principis de setmana, la situació pel dissabte 13 de maig, jornada en la que s’espera l’inici de l’esdeveniment esportiu de la XI edició de la Mitja Marató popular de Formentera, serà molt favorable.

A dia d’avui, s’esperen cels poc ennigulats o serens amb algunes pinzellades de niguls alts i qualque núvol d’evolució que pot aparèixer a partir de migdia sense més conseqüències. Així mateix, no es descarten algunes boires matinals a primeres hores del dematí.

Les temperatures experimentaran un lleuger ascens, ubicant-se entorn als 13 ºC de mínima i els 24 ºC de màxima.

El vent bufarà de component sud, sud-oest fluix, amb ratxes que no superaran els 20 km/h.

 

1/2 Marató Popular de Formentera

20km_11:05:17

 

8 Km Sant Ferran – La Savina

8km_11:05:17

 

 

8/05/2017

La situació meteorológica per al dissabte 13 de maig, jornada en la que està previst l’inici de l’esdeveniment esportiu de la XI edició de la Mitja Marató popular de Formentera, ahores d’ara depén de l’evolució de la borrasca que ens afectarà durant els pròxims dies.

A día d’avui, la jornada està marcada per la incertesa, ja que durant els dies anteriors a la cursa, les Balears estarem immerses sota els efectes d’una borrasca situada al nord de la península que ens podria deixar una certa inestabilitat, acompanyada de cels parcialment ennigulats i ruixats generalment febles i dispersos.
Ara bé, sembla ser que a partir de divendres horabaixa entra una massa anticiclònica que faria retrocedir la baixa pressió, deixant un predomini de cels poc ennuvolats, subjectes a la presència d’alguns intervals de núvols alts i núvols d’evolució diurna que no deixaràn precipitacions.
Les temperatures experimentarán un lleuger ascens, podent arribar fàcilment als 20 ºC.
El vent bufará de component sud, sud-oest fluix, amb ratxes que no superarán els 20 km/h.

 

1/2 Marató Popular de Formentera

Pred20km_08:05:17

8 Km Sant Ferran – La Savina

Pred8km_08:05:17

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors