Raúl Cambra Pérez i Ana Casares guanyadors de la 1/2 Marató Popular de Formentera

13/05/2017 // Unisport Consulting

Raúl Cámara Pérez s’ha imposat aquesta tarda a la novena edició de la Mitja Marató Popular de Formentera. El burgalès ha guanyat la 1/2 Marató Popular Illa de Formentera, amb un temps d’1 hora, 11 minuts i 4 segons, Alberto Recio Giménez (1:14:47) i Williams Aveiro (1h: 16: 34) han completat el podi.

Pel que fa a la categoria femenina, la més ràpida ha estat Ana Casares Polo, atleta i triatleta professional i campiona d’Espanya de Marató a Madrid 2010, amb un temps d’1 hora, 26 minuts i 3 segons. En segon lloc l’ha seguit María Teresa Iñiguez Villaplana (1h: 30: 16) i Vanessa Olmos Oliván (1h.30: 45) que ha entrat en tercer lloc.

En la distància de 8 KM els guanyadors han estat Oscar Sants Mayans, de Formentera, (0:26:51) amb la segona millor marca en aquesta distància i Beatriz Antolín Pérez (0:30:34), també guanyadora en la passada edició . En categoria masculina, Àlex Spinozzi (0:27:47) i Iván Máñez Ortega (0:28:37) i en la femenina Laura Llibres Nieto (0:33:49), que ha pujat un lloc a la classificació respecte a la passada edició, i Carolina Gámez Bustos (0:34:43) han estat segons i tercers classificats, respectivament, en l’Absoluta de la 8 KM.

El millor atleta local ha estat, Martí Joan Maies i en categoria femenina l’honor ha estat per Aroa Navarro Martí, per a la Mitja Marató. En la distància de 8 KM, els atletes locals millor classificats han estat Oscar Santos i Sara Lorido.

Aquesta edició, marcada per la forta calor, ha estat la més multitudinària amb un total de gairebé 2.900 atletes que la converteixen en la competició més nombrosa de l’illa. El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència del president del Consell Insular de Formentera, Jaume Ferrer; del conseller de l’àrea d’esports, Sr. Jordi Vidal, la consellera de l’àrea de Turisme, Sra. Alejandra Ferrer, la consellera de l’àrea de medi ambient, la Sra. Daysee Aguilera i dels principals patrocinadors de l’esdeveniment Sr. Àlex Marí, de Trasmapi i Josep Verdera, director de CaixaBank a Formentera.

Resultados Mitja Marató Popular de Formentara

Resultados 8 KM Sant Ferran – La Savina

absolutos_8km absolutos_21km

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors