DANIEL González Álvarez I SARA BONILLA Bernárdez GUANYEN EL VI TRIATLÓ ILLA DE FORMENTERA EN LA CATEGORIA Olímpic

06/10/2018 // unisportconsulting

JORGE MORCILLO I IRENE COMPANY GUANYEN EL TRIATLÓ EN LA MODALITAT SPRINT

Més de 250 corredors han participat en la sisena edició del Triatló Illa de Formentera, aquest dissabte dia 6 d’octubre a Es Pujols.

En la categoria d’equips per relleus els vencedors han estat l’equip local Presión al vell Màster Team.
Daniel González ha guanyat el Triatló Olímpic de Formentera, amb un temps de 2:08:10, en segona posició Ismael Parrilla (2:09:19) i ha completat el podi Javier Cardona (2:09:39) en la categoria absoluta masculina.

En categoria femenina han acompanyat a Sara Bonilla, que ha revalidat títol amb un temps de 2:21:57, Laia Torres (2:37:55) i Maria Victòria Marí (2:49:39).

La jornada d’avui ha començat amb la modalitat de Sprint. Amb un temps de 1:06:26, Jorge Morcillo ha estat el primer a completar el triatló de la modalitat Sprint. Seguit de Joan Carles Campillo i Rafael Nicolau, han estat els guanyadors absoluts masculins d’aquesta sisena edició. Irene Company ha estat la primera fèmina, amb un temps de 1:19:48; Maria Àngels Parra ha estat segona i Sheila Pearl de la Cruz, tercera classificada.

Més de 250 triatletes han participat en aquest triatló, que s’està consolidant en el calendari balear i és l’escollit per molts esportistes per finalitzar la temporada de competicions. L’Àrea d’Esports del Consell de Formentera, que aposta fort per aquest tipus d’esdeveniments esportius a l’aire lliure, on els participants poden gaudir dels paisatges i de les espectaculars aigües de l’illa, l’ha inclòs en la campanya institucional «Formentera a l’octubre» que ofereix importants descomptes en allotjament i navilieres i fomentar així la participació.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència del Conseller de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Formentera, el Sr. Jordi Vidal, amb la Consellera de l’Àrea de Turisme la Sra. Alejandra Ferrer i Vicent Ribas, delegat de la Federació Balear de Triatló a Eivissa i Formentera.

 

Resultats categoria Olímpic DESCARREGAR AQUÍ
Resultats categoria categoría Sprint DESCARREGAR AQUÍ
Resultats categoria Equips DESCARREGAR AQUÍ

 

IV_TRIATLO_FORMENTERA_OLIMPIC_2018_MAN

IV_TRIATLO_FORMENTERA_OLIMPIC_2018_WOMAN

IV_TRIATLO_FORMENTERA_SPRINT_2018_MAN

IV_TRIATLO_FORMENTERA_SPRINT_2018_WOMAN

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *