PRESENTACIÓ DE LA VI EDICIÓ DEL TRIATLÓ ILLA DE FORMENTERA

05/10/2018 // unisportconsulting

El conseller d’Esports, Jordi Vidal,ha presentat avui a la sala de reunions del Poliesportiu Antoni Blanc la VI edició del Triatló illa de Formenteraque tindrà lloc el dissabte 6 d’octubre a Es Pujols. Ho ha fet acompanyat del director d’Unisport Consulting, empresa organitzadora de la prova, Manuel Hernández, i d’Àlex Maríde Trasmapi, empresa patrocinadora de l’esdeveniment esportiu.

La modalitat Sprint i d’Equips sortirà a les 14.15 hores per fer 750 metres a la badia d’Es Pujols, després recorreran 20 km amb bicicleta i finalment 5 km corrent. L’Olímpica i els seus Equips, sortirà a les 16.00 hores i faran 1.500 metres nedant, 40 km en bicicleta, i 10 km corrent.

Jordi Vidal ha agraït a Trasmapi la seva col·laboració per sisè any consecutiu com a patrocinador d’aquesta prova esportiva que s’inclou dins de la campanya Descobreix Formentera a l’octubre, per atreure turisme fora de la temporada alta. També s’ha destacat la participació i col·laboració de Viatges Es Freus, Carbónicas Tur, Frufor, Pro-Auto, Actuacions La Mola, Formotor, Motor Pujols, S’Avaradero, Trasmediterranea i Blue Bar. A més, el conseller ha agraït a la Guàrdia Civil, Protecció Civil, Policia Locali altres voluntariats la feina que desenvolupen per fer possible edició rere edició aquest triatló.

Presentacio_VI_Triatlo_2018

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *