Faq’

Inscripció i informació prèvia

Quin dia se celebra la cursa?

10/5 Milles Ciutat de Maó 2021 se celebrarà el 29 de setembre de 2021. Els corredors comencen a córrer a les 17.00 hores.

Quina és la manera més eficaç i segura de realitzar la inscripció?

La manera més ràpida i còmoda és realitzar-la a través del següent enllaç. Inscriure's aquí.
Només s'admeten inscripcions en línia a través d'aquest enllaç.

En aquesta edició només es poden inscriure 150 participants a cada distància, per rigoròs ordre d'inscripció.

Si queden places lliures es faran inscripcions presencials a la taula de recollida de dorsals a l'Estació Marítima Creuers (META) el divendres 28 de maig de 17 a 20 hores.

Quant costa la inscripció?

Preus de la inscripció:

10 Milles (16,090 km) 

 • Fins al 30/04/21: 20 € + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
 • De l'1 al 27/05/21: 25 € + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
 • Inscripcions presencials si queden places lliures: 35 € + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)

5 Milles (8,045 km)

 • Fins al 30/04/21: 15 € + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
 • De l'1 al 27/05/21: 20 € + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)
 • Inscripcions presencials si queden places lliures: 25 € + 1 € assegurança per no federats (+2 € lloguer de xip*)

*Els participants que disposin de xip groc podran utilitzar-lo, introduint el codi al formulari d’inscripció. Els que no disposin de xip en propietat, hauran de llogar-ne un de blanc en el procés de la inscripció i que se’ls entregarà juntament amb el dorsal. Preu: 2 € de lloguer. En finalitzar la prova és obligatori la devolució del xip de lloguer.

Es destinaran 2 € de cada inscripció a l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Com puc saber si estic inscrit / a?

Un cop realitzada la inscripció rebràs un correu electrònic, si passat 24 hores no has rebut cap correu, pots enviar un correu a info@unisportconsulting.com.

Fins a quin dia tinc per completar la inscripció?

En aquesta edició només es podran inscriure 150 participants a cada distància.

L'últim dia que tens per inscriure't en línia és el 27 de maig 2021.

Si queden places lliures es podran fer inscripcions presencials a l'Estació Marítima Creuers (META) el divendres 28/05/21 de 17 a 20.00 hores.

 

Perdo els diners de la inscripció si decideixo anul·lar-la?

Fins el dia 15 d'abril, pots recuperar el 50% de la inscripció
Del 16 d'abril fins el 15 de maig, el 30% de la inscripció.
A partir del dia 16 de maig no pots recuperar els diners de la inscripció.

Si per qualsevol causa aliena a la voluntat de l'Organització: pandèmies sanitàries, accions terroristes, circumstàncies climàtiques, accidents o talls de trams de circuits, denegació d'autorització governativa per qualsevol causa o pretext, etc., la prova no es pogués realitzar en la data programada, a petició del participant, l'Organització farà la devolució del 75% de l'import de la quota d’inscripció. El 25% restant, quedarà en poder de l'organització per sufragar les despeses de gestió de cada participant, com comissions bancàries, assegurances , confecció de dorsal o altres despeses realitzats amb motiu de la inscripció.
En el cas d’ajornament, el participant també podrà optar per deixar en dipòsit el total de l’import de la seva inscripció i mantenir-la oberta per la nova data.

On es recull la “Bossa del Corredor” amb el dorsal?

LLoc: Estació Marítima Creuers (Meta).

Horaris: Divendres 28/05/21 de 17.00 a 20.00 h i dissabte 29/05/2021 de 9.30 a 15.00 h.

Recorda que al lloc de les sortides  no es lliurarà cap dorsal.

Pot una altra persona recollir el meu dorsal en el meu lloc?

El participant que no pugui acudir en persona a la retirada del seu dorsal pot autoritzar una altra persona. Hi ha un formulari el qual, la persona autoritzada, haurà de portar emplenat, juntament amb el seu DNI i una fotocòpia del DNI de qui autoritza. Es podrà descarregar el formulari des de la web a la informació de la cursa o:

DESCARREGAR FORMULARI 10 MILLES

DESCARREGAR FORMULARI 5 MILLES

Aquest tràmit és indispensable per recollir un dorsal de tercera persona, encara que siguin familiars. En cas de recollir un dorsal de persona federada, s'haurà d’aportar algun justificant de la Federació d’Atletisme corresponent, per exemple un certificat, etc. Només s’admeten federats d’atletisme.

 

Desenvolupament de la cursa i logística

NORMES EXCEPCIONALS AMB MOTIU DE LA COVID-19

Tots els participants, en tot moment, s'han de protegir i protegir els altres de possibles infeccions o contagis de la COVID-19, de manera que mentre es moguin en les àrees de retirada de dorsals, trasllats, accés a les zones de sortida i posteriorment a la zona de post-meta, aniran proveïts de mascareta homologada i la portaran degudament col·locada. A més,  mantindran obligatòriament sempre que sigui possible, la distància de seguretat d’1,5 metres de separació amb la resta de participants, personal d'organització, públic, transeünts, etc. Si no es compleixen aquests requisits, l’Organització podrà prendre les mesures pertinents i  fins i tot, no permetre la seva participació en la prova.

 

Així mateix, s’informa de que algun punt del present reglament es pot veure modificat per seguir les normes de seguretat marcades per les autoritats sanitàries, en el moment de la celebració de la prova.

Com puc arribar a la sortida?

L'organització posa a disposició dels participants, prèvia sol·licitud en el formulari d'inscripció, servei gratuït de trasllat al punt de sortida de les dues distàncies.
L'autobús per les 10 Milles sortirà des del pàrquing de l'Estació Marítima Creuers cap a la Fortalesa de la Mola a les 16:00 hores.
La sortida per a 10 Milles, Fortalesa de la Mola, disposa d'un aparcament que s'habilitarà per als cotxes d'acompanyants, no obstant és convenient saber que la carretera d'accés a la Mola estarà tallada a partir de les 16:00 hores i que en el cas que algun acompanyant no abandoni la Mola abans de la sortida, haurà d'esperar la cua de la cursa.
L'autobús de les 5 Milles sortirà des del pàrquing de l'Estació Marítima Creuers cap a la Urb. Cala Llonga a les 16:15 hores.
L'organització recomana encaridament utilitzar els mitjans de transport gratuïts (només per a participants) que es faciliten per a tal efecte ja que la carretera patirà importants restriccions de trànsit. A més, recordem que no hi haurà servei d'autobús de retorn des de la meta al punt de sortida.

Pot entrar el meu acompanyant al recinte de la sortida a la Fortalesa de la Mola?

Sí, la Fortalesa de la Mola és visitable. Els corredors entren gratuïtament amb el dorsal.
Per acompanyants: 8 € entrada. 5,50 € residents de Menorca i jubilats.

Què faig amb les meves pertinences per córrer? On les deixo i recullo?

A la sortida hi haurà un servei de custòdia de bosses dels atletes participants.
El guarda-roba romandrà obert fins quinze minuts abans de la cursa (16.45 hores). Només s'admetrà una borsa per participant.
La borsa ha d'anar tancada i identificada amb l'etiqueta que li subministrarà l'organització, juntament amb el dorsal.
Al recinte de la Post-Meta s'habilitarà una zona on es dipositaran les borses, distribuïdes per nombre. La retirada es farà mitjançant la presentació del dorsal.
L'organització no es fa responsable dels efectes personals que es deixin al guarda-roba. Es podran recollir fins a les 19:30 hores del dia de la prova.

Puc córrer si m’he oblidat el xip groc a casa?

En cas de pèrdua del teu xip groc, pots llogar-ne un de blanc, en el moment de recollir el dorsal.

En cas d'oblidar-te el xip just abans de la cursa, ho hauràs de comunicar a alguna persona de l'organització.

Tinc avituallament durant la cursa?

Els corredors de 10 Milles tenen dos punts d'avituallament en cursa (3,6 milles y 7,1 milles) i un altre a Meta. En ells se subministra aigua, begudes isotòniques i fruita.

Els corredors de 5 Milles tenen un punt d'avituallament en cursa (2,1 milles) i un altre a Meta. En ells se subministra aigua, begudes isotòniques i fruita.

Tinc una assegurança de cursa?

Tots els participants, oficialment inscrits, que hagin indicat en el procés d’inscripció que estan federats, participen sota la cobertura i condicions de l’assegurança de la Federació d’Atletisme de la seva comunitat autònoma. Els atletes que no hagi al·legat estar federats i per tant han contractat l’assegurança de la cursa, estaran coberts per la pòlissa concertada per l'organització, que cobrirà els accidents que pugui haver-hi a conseqüència directa del desenvolupament de la prova, però mai com a derivació d'un patiment o tara latent, lesió, imprudència, negligència, inobservança de les lleis i de l'articulat del reglament, etc., ni els produïts en els desplaçaments al i des del lloc en què es desenvolupi la carrera.

L'organització declina tota responsabilitat dels danys que els participants puguin patir o causar a tercers en hores posteriors a la seva participació en la cursa.

Per recollir del dorsal, els atletes que hagin al·legat estar federats, hauran de presentar l’original de la llicència federativa. En el cas de que la seva federació no els aporti aquest document, tindran que aportar un certificat de la federació corresponent. Només s’admeten federats de ciclisme.

Qui rep un trofeu?

 • Hi ha una classificació general absoluta masculina i una general absoluta femenina per a 5 i 10 Milles.
 • El guanyador i guanyadora de la classificació absoluta de les 10 Milles rebrà un trofeu i 10 kg de Formatge DO Maó-Menorca.
 • El guanyador i guanyadora de les 5 Milles rebrà un trofeu i 5 kg de Formatge DO Maó-Menorca.
 • El segon i tercer classificat de la categoria absoluta masculina i femenina de les 10 Milles rebran un trofeu.
 • El segon i tercer classificat de la categoria absoluta masculina i femenina de les 5 Milles rebran un trofeu.

També rebran trofeu el primer classificat masculí i femení de les 10 Milles i de les 5 Milles, de les següents categories per edat:

 • - Juvenil masculí i femení (nascuts/-es els anys 2004 i 2005) (16 - 17 anys inclosos) * (únicament poden participar a la distància de 5 milles)- Júnior masculí i femení (nascuts/-es els anys 2002 i 2003) (18 - 19 anys inclosos)- Promesa masculí i femení (nascuts/-es entre els anys 1999, 2000 i 2001) (20-22 anys inclosos)- Sènior masculí i femení (nascuts/-es entre del 30/05/86 al 31/12/1998) (23-34 anys inclosos)- M35 / W35 (nascuts/-es del 30/05/81 al 29/05/86) (35-39 anys inclosos)- M40 / W40 (nascuts/-es del 30/05/76 al 29/05/81) (40-44 anys inclosos)- M45 / W45 (nascuts/-es del 30/05/71 al 29/05/76) (45-49 anys inclosos)- M50 / W50 (nascuts/-es del 30/05/66 al 29/05/71) (50 - 54 anys inclosos)- M55 / W55 (nascuts/-es del 30/05/61 al 29/05/66) (55 - 59 anys inclosos)- M60 / W60 (nascuts/-es del 30/05/56 al 29/05/61) (60 - 64 anys inclosos)- M65 / W65 (nascuts/-es abans del 30/05/56)

 

Varis

Planifica el teu viatge

Consulta aquí l'oferta del nostre Patorcinador Trasmediterranea.

Error

Le pedimos disculpas, por favor regrese a la página principal o use este formulario de búsqueda.