Inici Volta el 22/10/2021 Compte enrere

days
0
-70
-8
hours
-1
-5
minutes
-2
-2
seconds
-1
-9

Presentació Descobreix Formentera de la manera més exigent

Participa en la VI BTT Volta Cicloturista Formentera. 3 etapes, 90 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell acumulat esperen als bikers aficionats. Els més exigents tindran la seva oportunitat en la clàssica XXVII BTT LA MOLA amb un recorregut de 23,4 quilòmetres i 777 metres de desnivell, puntuable per a la Challenge del Campionat Pitiús de BTT.

Organitzada per l'Àrea d'Esports del Consell de Formentera i coordinada pel Grup Esportiu Espalmador i Unisport Consulting, la VI BTT Volta Cicloturista recorrerà l'illa dividint-la en tres zones: Sant Francesc, Pilar de la Mola i La Savina. La duresa dels recorreguts i els magnífics paisatges que ofereix l'illa, faran d'aquest esdeveniment una de les proves a destacar en el calendari ciclista de muntanya de les Balears.

Les distàncies que presenten els recorreguts de la Volta Cicloturista la converteixen en l'opció ideal per a ciclistes de qualsevol nivell i sense afany de competició que vulguin venir a descobrir Formentera des d'altres camins, amb trams cronometrats en la primera i tercera etapa. La durada aproximada de cada etapa és de tres hores i mitja.

Els esportistes que, a més a més, prefereixin competir tindran l'opció de participar en la clàssica BTT La Mola, amb sortida i arribada al Pilar de la Mola; i els que no, podran gaudir d'una ruta alternativa fent alguns trams de la popular cursa. En aquesta jornada no hi haurà tram cronometrat per als que escullin aquest dia l'opció cicloturista.

L'organització ha intentat presentar una prova on els ciclistes de muntanya de tots els nivells trobin a Formentera seu punt de reunió. La cita serà sempre l'últim cap de setmana d'octubre.

Últimes notícies

  • Etapa 23/10/2021 BTT Volta Cicloturista
    Després que la 1a etapa de la VI BTT Volta Cicloturista a Formentera que estava prevista el divendres a les 16 hores, s'hagués d'anul·lar amb motiu de la meteorologia adversa a les Pitiüses, prioritzant la seguretat dels participants, avui hem celebrat la que anava a ser la segona etapa de la Volta.Amb un recorregut de 33,5 km i…
  • Suspensió 1ª Etapa BTT Volta Cicloturista
    Lamentam comunicar-vos que, conjuntament amb el Grup Esportiu Espalmador, hem decidit suspendre la 1a etapa de la VI BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA. Aquesta decisió s'ha pres prioritzant la seguretat dels participants ja que, amb motiu de la climatologia actual, s'ha activat l'alerta taronja a la zona. La suspensió de l'etapa només afecta a la jornada d'avui. Per tant,…
  • Canvi de lloc lliurament de dorsals 22 d’octubre
    Degut a la climatologia, es canvia el lloc de lliurament dels dorsals. Estarem a la cafeteria del Poliesportiu Antoni Blanc de Sant Francesc, dia 22/10 de 10 a 13 hores. Vos esperam!!! En referència a la possiblitat d’anul·lar l’etapa, encara que les previsions del temps no son bones, durant el transcurs del mati informarem de la situació de…

Patrocinador Principal

Descobreix

Organitza i Coordina

Organitza 

Coordina


coordina_espalmador_250x250
coordina_unisport_consulting_250x250