Formentera

Formentera, singular i natural
Pels qui visiten Formentera desembarcar aquí és sinònim de calma. Formentera significa canviar de prioritats, deixar enrere l'enrenou de les ciutats, la velocitat del dia a dia i acceptar un ritme diferent. Aquesta sensació privilegiada de viure sense presses es multiplica si apostem per conèixer l'illa a peu o en bicicleta. Fer-ho ens permet accedir a llocs imperceptibles des de la carretera, apreciar l'illa des d'un altre angle i conèixer la Formentera més natural i genuïna de la manera més respectuosa.

Formentera està connectada a través de les seves recent estrenades 32 rutes verdes, camins entrellaçats que sumen més de 100 quilòmetres, la majoria d'ells accessibles en bicicleta. A través d'aquests recorreguts podem accedir a les platges excepcionals de l'illa i també al seu característic i desconegut paisatge rural: camps de cultiu de secà, figueres estalonades, les tradicionals parets de pedra seca... Pde vegades, a l'altiplà de la Mola o a Es Cap de Barbaria podem gaudir de la sensació que el temps s'ha aturat just abans de la irrupció del turisme a l'illa.
Al catàleg de rutes verdes descarregable a www.formentera.es, trobaràs una síntesi de cada ruta amb els principals punts d'interès, dades geogràfiques i valor natural o patrimonial.

CUIDEM EL PARADÍS. Què podem fer?
A més del nostre comportament cívic normal i compromès amb el medi ambient i donada la importància dels espais naturals que recorrerem durant la BTT Formentera Volta Cicloturista i en la BTT La Mola, us preguem que no tireu embolcalls ni escombraries de cap tipus pels camins que recorrerem o pels penya-segats i que utilitzeu els avituallaments per a dipositar en els cubells d'escombraries, disposats per l'organització, tot el que no necessiteu. Quan finalitzi cada etapa, volem que l'illa presenti un aspecte immillorable.

Us agraïm per endavant a tots la vostra col·laboració perquè així, tots puguem seguir gaudint per molt temps d'aquest autèntic PARADÍS i us desitgem tota la sort del món en aquestes prova.

Descomptes al maig i l'octubre
Maig i octubre són els millors mesos per venir a Formentera. A l'octubre encara pots donar-te un bon bany a les aigües cristal·lines de Formentera. A més, hi ha programades moltes activitats, com els Caps de setmana Gastronòmics, i altres esdeveniments culturals.

bodego_formentera_verda