COMENÇA LA V BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

COMENÇA LA V BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

Seguint la normativa de les autoritats sanitàries, amb motiu de la COVID-19, més d'un centenar de ciclistes han participat en la primera etapa de la V BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA, celebrada avui, dia 23 d'octubre, a Sant Francesc.

Etapa plana de 36 km. que ha discorregut per Sant Francesc, passant per Torre de sa Gavina i amb un tram cronometrat que s'ha iniciat al km. 21,6 fins al km. 24,3. El guanyador ha estat Esteve Mas Montserrat amb un temps de 5'46 '', segona posició per a Jaume Busqeuts Tomàs també 6'03 '' i tercer lloc per a Juan Ma Olmeda Mayans amb 6'05 ''. Després del tram cronometrat els ciclistes s'han dirigit a cap de Barbaria on han gaudit d'un avituallament amb les espectaculars vistes.

Amb poc més de dues hores els ciclistes han creuat la meta finalitzant així una etapa que ha gaudit d'un sol radiant i un cel clar.

La segona etapa, demà dissabte 24, donarà sortida des del Passeig de la Marina (Port de la Savina) vorejant el llac de s'Estany Pudent i passant pel camí vell de la Mola fins a arribar a el tram cronometrat, on els corredors hauran de superar una mica més de desnivell i alguna dificultat de sorra. Esforç que es veurà recompensat en l'avituallament líquid i sòlid d'Es Mirador. Seguirem per la zona est de l'illa per Es Carnatge que presenta una mica de dificultat pel terreny abrupte, on els participants hauran de sortejar alguns forats en el camí i puntes de roca per finalment passar amb molta precaució per la zona nord de Parc Natural de ses Illetes i gaudir d'un avituallament líquid en la que està considerada la setena millor platja de l'món, al restaurant Es Ministre i agafar forces abans d'arribar a meta.

Comments are closed.