ÈPICA 2a ETAPA DE LA III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

ÈPICA 2a ETAPA DE LA III BTT VOLTA CICLOTURISTA FORMENTERA

Més de 70 corredors han desafiat la climatologia adversa i s'han atrevit a completar la 2a Etapa de 39,5 km amb un desnivell acumulat de 300 m.

Les previsions s'han complert i la ruta amb sortida i arribada al Port de la Savina s'ha desenvolupat sota núvols amenaçadors i pluja, vorejant el llac de s'Estany Pudent i passant pel camí vell de la Mola fins a arribar al tram cronometrat, on els corredors han superat gairebé la totalitat del desnivell del recorregut.

L'avituallament líquid i sòlid ha estat a Es Mirador. A continuació s'ha seguit per la zona est de l'illa per Es Carnatge, fins a Punta Prima i finalment per la zona nord del Parc Natural de ses Illetes i gaudir d'un avituallament líquid en la que és considerada la setena millor platja del món, en el restaurant Es Ministre i agafar forces abans d'arribar a meta.

El tram cronometrat que s'iniciava en el km. 16,7 fins al 18,1. José Luis Carrasco Gámiz, ex ciclista professional i actualment biker de Cleardent-Sport Bike ha realitzat el recorregut en menys temps que la resta de corredors amb 5′ 20″, en segon lloc Marc Torres amb 5′ 33″ i Álvaro Andrade amb 5′ 41″.

En la classificació general, per categories, dels dos trams cronometrats els guanyadors han estat:

Categories masculines
Elit: José Luis Carrasco
Entre 15 i 29 anys: Raül Verdera
Entre 30 i 39 anys: Sandro Trentacosti
Entre 40 i 49 anys: Juan Antonio Navarro
Entre 50 i 59 anys: Vicent Juan Guasch
+ De 60 anys: Julián Martín Llosa
Participant amb e-bike: Cristián Sempere

Categories femenines
Entre 30 i 49 anys: Celia Alanas

A més rebran trofeu commemoratiu el participant més jove masculí i femení, més veterà, més veterana, que vingui de més lluny i al grup nombrós.

Demà, diumenge se celebrarà la XXIV BTT LA MOLA, cursa de competició oficial, puntuable per al challenge del Campionat Pitiús de BTT.

Com a alternativa a la cursa es farà una ruta de 17 km pels voltants del Pilar de la Mola per als participants de la Volta Cicloturista.

 

Veure resultats 2a Etapa. Port de la Sabina. 27/10/18.
Veure resultats Absoluts 2 dies. 27/10/18.
Veure resultats 2a Etapa. Port de la Sabina E-Bike. 27/10/18.
Veure resultats Absoluts 2 dies E-Bike. 27/10/18.

 

NDP_BTT_Formentera_2etapa_271018_02

No Comments Yet.

Leave a comment

*