El teu viatge

FERRY TRASMEDITERRANEA BCN / VAL / GANDIA / PALMA> IBZ

Trasmediterranea i Unisport Consulting han tancat un acord perquè tots els corredors puguin beneficiar-se dels millors preus i així facilitar la seva assistència a la nostra prova.

UNISPORT-1650x350

OPERATIVA DESCOMPTE

Utilitzar els codis següents depenent d'import de compra

Descompte 5 € codi promocional UNISPORT5 no necessita import mínim de compra
Descompte 10 € codi promocional UNISPORT10 per a compra mínima de 50€
Descompte 25 € codi promocional UNISPORT25 per a compra mínima de 100€
Descompte 50 € codi promocional UNISPORT50 per a compra mínima de 200€
Descompte 75 € codi promocional UNISPORT75 per a compra mínima de 300€
Descompte 100 € codi promocional UNISPORT100 per a compra mínima de 400€

1. Comença la teva compra en el cercador de Trasmediterranea

2. Cerca el teu viatge i introdueix el teu codi de descompte en el pas 3

3. Gaudeix del teu descompte i viatja

Canviable en www.trasmediterranea.com, en el 902454645 o en les finestretes de Trasmediterránea.

Descompte exclusiu per a esportistes que participin en els esdeveniments esportius organitzats per UNISPORT. Trasmediterráneapodrà exigir en el moment de l'embarqui identificació d'aquesta condició a través de documentació que provi tal condició.

*Descomptes directes aplicats sobre les compres realitzades per a qualsevol línia de Trasmediterránea de la façana Balears. Vàlid per a trajectes propis de Trasmediterránea, no combinacions intermodals, Bus + Ferri, ni combinacions amb Trasmapi a Formentera. Canviable en www.trasmediterranea.com, en el 902454645 o en les finestretes de Trasmediterránea. Les mascotes i els bebès no computen per al preu mínim. Les reserves no podran ser de més de 4 passatgers. No permet tornades OPEN. Admet ancillaries. Segons el codi utilitzat, s'exigeix un import mínim diferent. Accepta bonificacions (el descompte obtingut s'aplicarà sobre la tarifa oficial abans de bonificacions). Subjecte a disponibilitat i a les condicions del contracte de transport.

Accedir a l’oferta.

FERRY EIVISSA - FORMENTERA - EIVISSA
TRASMAPI és el Patrocinador Principal de la prova i t'ofereix el 50% de descompte en la reserva de Fast Ferry Eivissa - Formentera - Eivissa per a tu i els teus acompanyants i el 50% en trasllat de vehicles. El ferri per a bicicletes i motos fins a 125 cc és gratuït.

També t'ofereix, gratuïtament, el trasllat amb autobús urbà des de l'Aeroport a l'Estació Marítima i retorn amb el teu check online. Recordeu afegir aquest servei al pas nº 2 del procés de compra i imprimir els bitllets rebuts en el correu electrònic de confirmació per poder accedir al bus.

Per obtenir el 50% de descompte, sobre la tarifa vigent, per a participants, acompanyants i vehicles introdueix el codi BTTFORMENTERA2019, el codi ja està actiu, vàlid des del 21 al 30 octubre, a la casella 'Codi Promocional' del web de la naviliera Trasmapi (www.trasmapi.com).

No dubtis a posar-te en contacte amb Trasmapi si tens alguna petició especial al 971 31 44 33 o ventas@trasmapi.com.

LLOGUER DE VEHICLES
Aprofita els descomptes que els principals Rent a Car & Moto de Formentera ofereixen als participants de la BTT Formentera.
Gran varietat de vehicles i preus adaptats a totes les butxaques.
Consulta les seves pàgines web, escull el que millor s’adapti a tu i gaudeix coneixent tots els racons de l’illa durant la teva estada amb nosaltres.