CONTACTE
Si tens qualsevol dubte que no es resolgui en aquest apartat de FAQ, envia un e-mail a info@unisportconsulting.com o truca al telèfon 971.200.004.
 

Q?

Necessito una bicicleta especial per participar en la BTT Formentera Volta Cicloturista i / o XXVI BTT La Mola?

A.

És obligatori utilitzar bicicleta de muntanya. Les bicicletes tàndem no estan permeses.

Q?

Necessito una llicència per participar en BTT Formentera Volta Cicloturista i / o XXVI BTT La Mola?

A.

Per a la prova competitiva, els participants han de tenir llicència en vigor per a ciclisme de competició, Màster o Elite, expedida per una federació nacional de ciclisme homologada per l'UCI.

Les llicències de cicloturisme no són aptes per a la competició, però podran prendre part la cursa competitiva tramitant una llicència temporal d'1 dia, homologada per la Reial Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC), per un cost addicional de 15 €.

Qui no posseeixen cap tipus de llicència, poden tramitar una llicència temporal d'1 dia, homologada per la Reial Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) per a la cursa competitiva, per un cost addicional de 15 €, i segur d'accidents per participar en la Marxa cicloturista.

Les llicències d'altres esports (no ciclisme) no són vàlides en cap circumstància, per la qual cosa es considera que no tenen llicència.

Els participants que desitgin participar en categoria Elit UCI femenina o masculina, han de posseir una llicència anual per a ciclisme de competició validada per l'UCI que indiqui la categoria Elite.

Q?

És necessari un casc de bici?

A.

Sí, és obligatori.

Q?

Termini límit per inscriure’ns

A.

El termini d'inscripció on-line finalitza el 21 d'octubre de 2020 a les 23.59 hores.

Es podran fer inscripcions presencials a la taula de recollida de dorsals el dia 22 d'octubre de 16 a 20 hores i el dia 22 de 10 a 13 hores.

ATENCIÓ: Per a la carrera BTT LA MOLA, Els no posseïdors de llicència Màster o Elite no podran inscriure presencialment el mateix dia de la competició, hauran de fer-ho com a màxim el dia 22 d'octubre 2020.

Q?

On puc recollir el meu dorsal?

A.

Recollida de dorsals d'acord amb el següent calendari:

V BTT Formentera Volta Cicloturista i XXVI BTT La Mola

• Divendres 23 d’octubre: 10.00 a 13.00 h a la Plaça Constitució de Sant Francesc (lloc de la sortida de la 1a etapa).

• Dies 24 i 25 d’octubre 1 hora abans de cada etapa a la sortida.

XXVI BTT La Mola

• Divendres 23 d’octubre: 10.00 a 13.00 h a la Plaça Constitució de Sant Francesc (lloc de la sortida de la 1a etapa).

• Diumenge 25 octubre: 9.00 a 10.30 h al Pilar de la Mola.

Per retirar els dorsals i les plaques numerades cada participant que hagi al·legat ser posseïdor de llicència, haurà de presentar l'original i algun tipus d'identificació.

Tots els participants de la BTT Volta Cicloturista Formentera hauran de lliurar, en el moment de la recollida dels dorsals, el document de les condicions de participació degudament signat. L'imprès es podrà descarregar del web.

* És obligatori competir amb la placa per a la bicicleta i un dorsal per a la prova competitiva i una placa per a la Marxa Cicloturista, els quals seran facilitats per l'organització. La placa ha d'estar degudament col·locada en la part davantera de la bicicleta. El dorsal s'ha de col·locar a l'esquena del participant. Tots dos han de ser clarament visibles i cap pot ser modificat. El dispositiu electrònic per al control de temps tampoc es pot modificar i anirà col·locat a la part posterior de la placa pel que es col·locarà a la part davantera de la bicicleta.

IMPORTANT: d'acord amb la normativa de la Reial Federació Espanyola de Ciclisme (RFEC), els participants estrangers posseïdors d'una llicència de ciclisme no tramitada per la RFEC, han de tenir una autorització escrita de la seva federació nacional donant l'autorització a competir i que certifiqui que la seva assegurança és vàlid a Espanya. Aquest document ha de presentar-se als Comissaris per poder retirar el dorsal. El participant estranger que no aporti aquest document no podrà prendre la sortida en la Competició i no es realitzarà la devolució de l'import de la inscripció.

Q?

El dia de la cursa, necessito tornar a inscriure’m?

A.

Tant per a la BTT Formentera Volta Cicloturista i la XXVI BTT La Mola, s'establirà un Control de Firmes abans de la sortida, obligatori per a tots els participants.

Els corredors hauran de presentar-se al lloc indicat per l'organització amb 30 minuts d'antelació a l'hora assenyalada per a la sortida, per procedir a la signatura de control que es tancarà 15 minuts abans de l'hora prevista de l'inici de la prova, tot retard implicarà penalització.

Els corredors s'han de sotmetre a totes les formalitats exigides per al control de les proves. Per cap motiu es pot admetre que una altra persona signi per un corredor.

Q?

Puc reservar una posició de sortida per a la BTT Formentera Volta Cicloturista i / o XXVI BTT La Mola?

A.

No es realitzaran reserves de posició de sortida en cap de les dues modalitats.

Q?

Devolució d’inscripcions

A.

Les inscripcions es consideren definitives, en el cas de no poder participar, només es procedirà a la devolució del 100% de l'import pagat si es presenta justificant mèdic, i es comunica com a mínim 1 setmana abans de la prova. A partir del dia 16 d'octubre no s'accepten baixes i no es realitzarà la devolució de l'import de la inscripció.

En cas de sol·licitud de baixa s'ha d'enviar un correu electrònic a: info@unisportconsulting.com

Les inscripcions són estrictament personals i intransferibles, no poden ser utilitzades per una altra persona diferent de la inscrita. No és possible la substitució d'un participant per un altre.

En cas de qualsevol tipus de desqualificació o abandonament de la competició, encara que sigui per accident, no es reembolsarà ni total ni parcialment, la quota d'inscripció.