LA XII ½ MARATÓ POPULAR I 8 KM DE FORMENTERA ES CELEBRARAN EL DIA 9 D’OCTUBRE DE 2021

19/02/2021 // Unisport Consulting

A la fi tenim nova data!

A causa de la incertesa derivada de la situació sanitària amb motiu de la COVID-19, un cop analitzades totes les circumstàncies i possibilitats, conjuntament amb el Consell Insular de Formentera, autoritat local competent, hem decidit que el millor i més segur per al desenvolupament de la prova és celebrar-la el dia 9 d’octubre de 2021, data en què segons les previsions de les autoritats sanitàries ens trobarem en una situació en la qual es podrà celebrar l’esdeveniment de manera segura.

La nostra intenció no és altra que poder celebrar la propera edició com es mereix i com us ho mereixeu vosaltres. Des del Consell de l’illa i l’organització volem aprofitar per traslladar el nostre més sincer agraïment per mantenir la inscripció fins al moment i tot el suport i paciència mostrada durant aquest últim any.

La nova data coincideix amb el pont del Pilar, moment en què el Consell Insular de Formentera, aprofitant la campanya “Descobreix Formentera a l’octubre”, organitzarà altres activitats culturals i gastronòmiques per tal d’oferir,  a participants i acompanyants, la millor experiència possible, no només a la cursa, sinó en tota la vostra estada a l’illa. Podreu informar-vos de tots els esdeveniments, descomptes i novetats de l’illa en www.formentera.es

Des d’aquest moment, la vostra plaça es transferirà automàticament, sense necessitat d’emplenar cap formulari, a la nova data (09/10/21).

Malgrat això, ens fem càrrec dels inconvenients que pot causar el canvi de data i entenem que alguns dels inscrits no pogueu acudir a la nova cita. En aquest cas, i fins al dia 25 d’abril, hi haurà la possibilitat de:

– Transferir la inscripció per a l’edició 2022 que se celebrarà al maig (previsiblement el dia 14).

Per traspassar la plaça a l’edició del 2022, sense necessitat de participar en el sorteig de l’any que ve i conservant el pagament per tant no haver d’abonar res més per poder participar, cal fer una nova inscripció des del web oficial a partir del dia 24 de febrer de 2021.

*El codi d’autorització per poder accedir a la plataforma serà el mateix número de DNI o número d’identificació que heu fet servir en l’actual inscripció.

 

– Possibilitat de transferir el dorsal a un altre atleta.

Si no poguéssiu participar, però teniu algun familiar o amic que pugui fer-ho, podreu

cedir-li la plaça a la mateixa distància que n’estigueu registrats.

Per a això, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica info@unisportconsulting.com i vos enviarem les instruccions.

 

– Sol·licitar la devolució del 100% de l’import de la inscripció

Si preferiu aquesta opció, escriviu un correu electrònic a info@unisportconsulting.com  indicant nom complet, número de D.N.I. i distància en la que esteu inscrits.

*Amb aquesta opció es perd el dret a la plaça assegurada de manera que, si l’any que ve decidiu tornar a participar haureu de prendre part al sistema d’inscripció que en aquell moment estigui vigent, sempre que quedin places disponibles.

 

DATA LÍMIT PER FER TOTS ELS CANVIS 25 ABRIL DE 2021

Important: Per a realitzar qualsevol modificació, cada participant s’haurà d’identificar usant el mateix correu de contacte que figura a la plataforma.

 

Per a qualsevol altra gestió o consulta sobre les possibilitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica i intentarem solucionar qualsevol qüestió i / o situació.

CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE info@unisportconsulting.com

Agraïm molt la vostra comprensió.

Seguim treballant perquè a l’octubre poguem oferir-vos de nou un esdeveniment ple d’esport, bons moments i records!

Esperam veure’t a Formentera !!!!!

Trasmapi traspassa o anul·la els seus bitllets

15/09/2020 // Unisport Consulting

2Mesa de trabajo 1@3x-100

Trasmapi pot canviar els bitllets per a altres dates o anul·lar-los. Per a això serà necessari que enviïs un mail a info@trasmapi.com o que truquis per telèfon indicant el teu numero de reserva al 971314433 i ells et podran ajudar amb els tramitis que necessitis.

Trasmapi entén que molts corredors desitjaran disposar dels bitllets a preu reduït, encara que no es destinin a la fi inicial del descompte, per això, permetran traspassar el bitllet a la data triada pel passatger. Cal matisar que alguns bitllets són de passatgers amb bonificació de resident, per a això, s’haurà de tornar a generar el bitllet, ja que han transcorregut més de 6 mesos des de la verificació a través del programa de Foment SARA.

CANCEL·LADA

04/09/2020 // Unisport Consulting

A causa de la situació actual provocat per la COVID-19, ens veiem obligats a prendre la dolorosa decisió de cancel·lar la 1/2 Marató i 8Km de Formentera.

Hem treballat molt dur i fins al final perquè la prova anás endavant, amb la màxima prioritat de garantir la seguretat dels participants, el personal d’organització, els voluntaris i els espectadors, però les circumstàncies actuals no permeten que així sigui.

Agraïm el suport de tots els corredors, patrocinadors i institucions que també es veuen afectats per aquesta decisió. A tots, us prometem que en 2021 tornarem encara amb més ganes de gaudir de la 1/2 Marató i 8Km de Formentera.

Respecte a la teva inscripció, hi ha dues opcions a triar abans del 31 d’octubre: 

1. Traspassa la teva inscripció al l’edició 2021

2. Sol·licitar la devolució del 100% de l’import de la teva inscripció

La Organització traspassarà automàticament y sense necesitat de realitzar ningún tràmit la inscripció a l’edició 2021.

Si Prefereixes l’opció 2 escriu un e-mail a info@unisportconsulting.com indicant el teu Nom Complet, Número de D.N.I i carrera en la qual aquestes inscrit

DATA LÍMIT PER A FER CANVIS 31 D’OCTUBRE DE 2020

en cas de no haver fet ningun canvi avans de la data limit s’aplicarà l’opció 1.

2Mesa de trabajo 17_1-100

COMUNICAT OFICIAL

26/08/2020 // Unisport Consulting

2Recurso 9@3x-100

Benvolguts participants de la 1/2 Marató i 8KM de Formentera 2020:

Davant la pandèmia generada per la COVID 19 i davant la incertesa en les perspectives de futur que aquest virus està creant entre nosaltres, tant a participants com a organitzadors, hem decidit llançar aquest COMUNICAT OFICIAL per informar-vos i aclarir al màxim possible la situació actual:

1. Realització de la prova: Continuem treballant en la realització de la prova en les seves 2 modalitats re-programades per al pròxim 10 d’octubre; que a ningú li càpiga cap dubte que si la prova es realitza serà amb la major seguretat que la situació ens permeti i amb tots les autoritzacions i permisos pertinents, especialment de les autoritats sanitàries.

2. Protocol de seguretat: Per garantir al màxim la seguretat d’acord amb els estàndards i requisits exigits per les autoritats esportives i sanitàries, estem elaborant amb gran esforç un protocol per garantir totes les mesures de prevenció anti-covid necessàries en tots els punts clau de la prova: recollida de dorsals, trasllats a sortida, línies de sortida, a la mateixa competició i post-meta. Un cop aprovat per la Conselleria de Salut de Govern de les Illes Balears, es remetrà a tots els participants per al vostre coneixement i perquè ho apliqueu en els preparatius, viatge i arribada a Formentera. És molt important que tots ens comprometem al compliment estricte del protocol que s’aprovi.

3. Nombre d’inscrits: S’ha procedit al tancament de les inscripcions perquè la xifra de participants no s’incrementi i així sigui més operativa l’aplicació dels protocols aprovats.

4. Reserva d’hotels: Per tal de que els establiments hotelers de Formentera puguin planificar les seves reserves del mes d’octubre, coneixent quantes places tenen previstes per part dels participants en la prova, l’organització us prega que tots els inscrits que hagin de realitzar pernoctacions als hotels, facin les seves reserves el més aviat possible. Per aquestes reserves, no s’exigirà pagament per avançat. És una informació imprescindible perquè els hotels puguin decidir si es mantenen o no oberts fins a l’octubre. Si tanquen, òbviament, tindrem un problema afegit.

5. Eventual cancel·lació: No som tan ingenus com per no tenir present que la possibilitat real de suspensió de la prova existeix. Si finalment la prova hagués de cancel·lar-se, els participants inscrits tendran dues opcions:

1. canviar la seva inscripció per córrer la prova el 2021 (plaça directa sense necessitat de sorteig)

2. devolució de diners de la inscripció, el que comportaria la pèrdua de la reserva per a l’edició 2021

Volem dir-vos que tot el nostre equip està treballant al màxim i mantenim la il·lusió de poder realitzar la prova, però també amb la responsabilitat necessària perquè sigui d’una forma segura per a tothom.

Us mantindrem informats quan es produeixin noves notícies al respecte.

Una abraçada a tots i gràcies pel vostre suport i comprensió en un moment tan delicat.

TENGUEU CURA!!!

L’ORGANITZACIÓ

2Recurso 11@3x-100

Pàgines:1234567...40»
  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors