Últimes places disponibles fins a completar la inscripció!!

21/02/2022 // Unisport Consulting

Salida La Mola

Vos anunciam que finalment hi haurà una repesca de places per a la nostra carrera, així que, si encara ho desitges, et pots inscriure!

Accedeix a través de la pàgina web de la prova www.marato-formentera.com i tria la distància a la que vulguis inscriure’t.

La inscripció en línia romandrà oberta fins a esgotar les places disponibles o fins al dia 1 d’abril de 2022 (improrrogable).

Al formulari de la inscripció omple els camps necessaris i a l’última pantalla accediràs al TPV virtual, la plataforma de pagament segur online. Quan hagis efectuat el pagament has de clicar a “Finalitzar” i tot seguit t’enviarem un correu electrònic de confirmació al contacte que hauras posat a les dades personals. Confirmeu que sigui el correcte.

Recordeu que un cop realitzada la inscripció es considera definitiva i no s’accepten canvis o anul·lacions. Pots contractar una assegurança de cancel·lació que t’oferim durant el procés que et cobriria qualsevol eventualitat. Sense la contractació de l’assegurança no es podrà reclamar l’import pagat (per lesió, malaltia, impossibilitat d’anar a l’esdeveniment, etc).

En nom de l’organització volem agrair-te el teu interès a la carrera.

Una salutació i ens veiem a Formentera el 14 de maig!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors