CANVIS A LA SORTIDA PER A RESPECTAR L’HÀBITAT DEL VIROT A LA MOLA

27/04/2022 // Unisport Consulting

La Mola Virot

Participar en la 1/2 Marató de Formentera també significa estar conscienciat en la protecció de l’entorn privilegiat en el qual se celebra la cursa i del planeta en general. Per això, aquest any hem reubicat la carpa d’animació de la sortida al Far de la Mola, per situar-la 500 metres abans de la línia real de sortida.

D’aquesta manera, preservem un espai geogràfic actualment catalogat com a Àrea Natural d’Especial Interès (ANEI) i reduïm l’impacte acústic en l’hàbitat natural de la baldriga balear (virot), una espècie endèmica de les Illes Balears, que només cria a les nostres illes i que en aquesta zona de Formentera compta amb una de les colònies més importants.

D’aquesta manera, els autobusos traslladaran els participants fins a la carpa d’animació, on comptarem amb un DJ que animi durant el temps d’espera i amb servei gratuït d’aigua i cafè, i els 500 metres fins a l’arc de sortida quedaran com a zona d’escalfament per als corredors. Només protegint el nostre entorn, en podrem gaudir més. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.

#SAVEPOSIDONIAPROJECT

Participar en la 1/2 Marató de Formentera també significa ser partícip de #SavePosidoniaProject un projecte que neix del desig del Consell Insular de Formentera de promocionar el turisme sostenible i llançar un pla d’acció per recaptar fons que aniran destinats exclusivament a la conservació de la planta marina Posidonia Oceànica. L’objectiu és conscienciar sobre la vital importància de la Posidònia a Formentera en el present i, sobretot, per a les futures generacions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors