Fast Ferry Eivissa – Formentera – Eivissa

Trasmapi és el Patrocinador Oficial de la prova i ofereix el 50% de descompte sobre la tarifa vigent a la reserva de Fast Ferry Eivissa – Formentera – Eivissa per als participants, acompanyants i 50% de descompte en el trasllat de vehicles. Les bicicletes i motos fins a 125 cc és gratuït.

També t’ofereix gratuïtament el trasllat amb autobús urbà des de l’Aeroport a l’Estació Marítima i tornada, amb la teva reserva on-line. Recorda afegir aquest servei en el pas nº 2 del procés de compra i imprimir els bitllets rebuts en l’e-mail de confirmació per poder accedir al bus.

Per obtenir el descompte introdueix el codi 2022MEDIA a la casella ‘Codi Promocional’ del web de la naviliera Trasmapi (www.trasmapi.com).

Et recomanem que facis la teva reserva on-line i que 15 dies abans del teu viatge, facis el check in on-line, així no hauràs de fer cua a les taquilles i que si és possible, triïs l’hora d’embarcament, ja que els passatgers amb reserva d’embarcament tenen preferència sobre els passatgers que tenen la seva reserva “open”.

No dubtis en posar-te en contacte amb Trasmapi si tens alguna petició especial al 971 31 44 33 o ventas@trasmapi.com.

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors