IMPORTANT!!! RECORDA QUE TENS FINS EL 7 DE FEBRER PER FORMALITZAR LA TEVA INSCRIPCIÓ

04/02/2022 // Unisport Consulting

 

CAT Inscripcio darrers diesRecorda que si vas realitzar la preinscripció per participar a la nostra carrera, tens fins al 7 de febrer per tramitar la seva inscripció definitiva a la XIII Mitja Marató de Formentera o als 8KM Sant Ferran-La Savina. Per això, accedeix a la nostra web oficial www.marato-formentera.com i completa la teva inscripció. És molt important que ho facis abans de la data esmentada perquè, si no es fa la confirmació de la inscripció i el pagament de la quota, es perdrà qualsevol opció sobre la plaça.

Per emplenar la inscripció definitiva, s’accedirà mitjançant el número d’identificació (DNI, NIE, passaport, etc) usat a la preinscripció i que també s’haurà d’utilitzar al camp Codi Autorització per poder accedir a la plataforma d’inscripció.

Aquest any, la prova, que compta amb el patrocini institucional del Consell de Formentera i el Govern de les Illes Balears, recupera les dates habituals al calendari, per celebrar-se el 14 de maig. La cita ofereix a tots els aficionats al running la increïble experiència de córrer de cap a cap a l’illa de Formentera, l’últim paradís de la Mediterrània. Cal recordar que a la darrera edició, més de 3.000 atletes varen participar entre la mitja marató i la 8 Km, xifra que s’espera superar el proper 14 de maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors