LA XII ½ MARATÓ POPULAR I 8 KM DE FORMENTERA ES CELEBRARAN EL DIA 9 D’OCTUBRE DE 2021

19/02/2021 // Unisport Consulting

A la fi tenim nova data!

A causa de la incertesa derivada de la situació sanitària amb motiu de la COVID-19, un cop analitzades totes les circumstàncies i possibilitats, conjuntament amb el Consell Insular de Formentera, autoritat local competent, hem decidit que el millor i més segur per al desenvolupament de la prova és celebrar-la el dia 9 d’octubre de 2021, data en què segons les previsions de les autoritats sanitàries ens trobarem en una situació en la qual es podrà celebrar l’esdeveniment de manera segura.

La nostra intenció no és altra que poder celebrar la propera edició com es mereix i com us ho mereixeu vosaltres. Des del Consell de l’illa i l’organització volem aprofitar per traslladar el nostre més sincer agraïment per mantenir la inscripció fins al moment i tot el suport i paciència mostrada durant aquest últim any.

La nova data coincideix amb el pont del Pilar, moment en què el Consell Insular de Formentera, aprofitant la campanya “Descobreix Formentera a l’octubre”, organitzarà altres activitats culturals i gastronòmiques per tal d’oferir,  a participants i acompanyants, la millor experiència possible, no només a la cursa, sinó en tota la vostra estada a l’illa. Podreu informar-vos de tots els esdeveniments, descomptes i novetats de l’illa en www.formentera.es

Des d’aquest moment, la vostra plaça es transferirà automàticament, sense necessitat d’emplenar cap formulari, a la nova data (09/10/21).

Malgrat això, ens fem càrrec dels inconvenients que pot causar el canvi de data i entenem que alguns dels inscrits no pogueu acudir a la nova cita. En aquest cas, i fins al dia 25 d’abril, hi haurà la possibilitat de:

– Transferir la inscripció per a l’edició 2022 que se celebrarà al maig (previsiblement el dia 14).

Per traspassar la plaça a l’edició del 2022, sense necessitat de participar en el sorteig de l’any que ve i conservant el pagament per tant no haver d’abonar res més per poder participar, cal fer una nova inscripció des del web oficial a partir del dia 24 de febrer de 2021.

*El codi d’autorització per poder accedir a la plataforma serà el mateix número de DNI o número d’identificació que heu fet servir en l’actual inscripció.

 

– Possibilitat de transferir el dorsal a un altre atleta.

Si no poguéssiu participar, però teniu algun familiar o amic que pugui fer-ho, podreu

cedir-li la plaça a la mateixa distància que n’estigueu registrats.

Per a això, haureu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica info@unisportconsulting.com i vos enviarem les instruccions.

 

– Sol·licitar la devolució del 100% de l’import de la inscripció

Si preferiu aquesta opció, escriviu un correu electrònic a info@unisportconsulting.com  indicant nom complet, número de D.N.I. i distància en la que esteu inscrits.

*Amb aquesta opció es perd el dret a la plaça assegurada de manera que, si l’any que ve decidiu tornar a participar haureu de prendre part al sistema d’inscripció que en aquell moment estigui vigent, sempre que quedin places disponibles.

 

DATA LÍMIT PER FER TOTS ELS CANVIS 25 ABRIL DE 2021

Important: Per a realitzar qualsevol modificació, cada participant s’haurà d’identificar usant el mateix correu de contacte que figura a la plataforma.

 

Per a qualsevol altra gestió o consulta sobre les possibilitats, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través de l’adreça electrònica i intentarem solucionar qualsevol qüestió i / o situació.

CORREU ELECTRÒNIC DE CONTACTE info@unisportconsulting.com

Agraïm molt la vostra comprensió.

Seguim treballant perquè a l’octubre poguem oferir-vos de nou un esdeveniment ple d’esport, bons moments i records!

Esperam veure’t a Formentera !!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors