La XII Mitja Marató Illa i la IX 8 km Sant Ferran – La Savina reuneixen a Formentera 3.000 atletes aquest dissabte

06/10/2021 // Unisport Consulting

061021 Presentacio Mitja Marató

La presidenta del Consell, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la XII Mitja Marató Illa de Formentera i la IX 8km Sant Ferran – La Savina que se celebraran aquest dissabte 9 d’octubre a l’illa. Ambdues proves reuneixen prop de tres mil atletes de diferents nacionalitats, que converteixen aquest esdeveniment en el més nombrós del calendari esportiu illenc. A la presentació també han assistit el gerent de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Xisco Mateu; el director d’Unisport Consulting, Manuel Hernández, empresa organitzadora de la prova; el director comercial de Trasmapi, Alex Marí, i el director de l’Àrea de Negoci de Caixabank a les Pitiüses, Carles Verde, patrocinadors principals de les proves.

La sortida de les dues proves serà a les 16.30 hores, la Mitja Marató, com és habitual, des del far de la Mola; i la de 8 km, des de Sant Ferran. La prova de 21 km té 1.750 inscrits i la de 8 km arriba als 1.150 atletes apuntats. Alejandra Ferrer ha subratllat “l’atractiu d’aquesta competició, que també torna després que fos suspesa l’any passat per mor de la pandèmia, i que recorre pràcticament tota l’illa”. A més, ha assenyalat la presidenta, “la prova és una oportunitat ideal pels participants i acompanyats de gaudir de Formentera a l’octubre, de la seva naturalesa, de les platges o de l’oferta gastronòmica”.

Octubre, ple de proves esportives

D’altra banda, la consellera d’Esports ha agraït “la feina de l’organització, dels cossos de seguretat, de protecció civil, dels equips sanitaris i de les persones voluntàries que fan possible aquesta competició, un referent del calendari nacional i internacional”. També ha recordat els esdeveniments que hi ha pendents aquest mes, com ara la Marnató del 16 d’octubre, i la VI Volta Cicloturista amb la XXVII BTT la Mola, dels dies 22, 23 i 24, “un mes que reuneix prop de cinc mil persones fent esport a Formentera”. A més, Ferrer ha demanat disculpes i una mica de paciència pels talls intermitents del trànsit que provocarà la prova.

Per acabar, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, ha assenyalat “la rellevància d’aquesta prova que ha cobert pràcticament la quota de participants” i, com a exemple, ha destacat que ja hi ha set-cents preinscrits per a la Mitja Marató de l’any 2022.

Tall intermitent de carreteres

Així, per tal de salvaguardar la seguretat dels participants, el dissabte 9 d’octubre quedaran tancades al trànsit de vehicles les carreteres i vies següents: 

-Carretera PM 820 (av. de la Mola), des del Restaurant Can Blaiet fins al far de la Mola (des de les 14.00 hores fins a les 17.30 hores).

-Carretera PM 820 des de Sant Ferran al Pilar de la Mola (des de les 16.00 hores
fins a les 19.00 hores).

-Carretera PM 820-2, Sant Ferran – La Savina, pes Pujols (des de les 15.00
hores fins a les 19.30 hores).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors