Tot preparat per a la Mitja Marató de Formentera i la 8 km Sant Ferran – La Savina

13/05/2022 // Unisport Consulting

Recogida dorsales 2

Més de 3.700 atletes es donaran cita demà, dissabte 14 de maig, a Formentera per participar a la XIII Mitja Marató Illa de Formentera i la 8km Sant Ferran – La Savina, a l’esdeveniment esportiu més nombrós de tots els que se celebren a l’illa. Durant tota la jornada d’avui els participants arribats de diferents països i punts de la geografia nacional han anat retirant el dorsal a la carpa habilitada a la línia de meta i podran continuar fent-ho també demà al matí.
La sortida de les dues proves serà a les 17.30 hores. La Mitja Marató sortirà del far de la Mola i la línia de meta estarà situada al Port de la Savina. Els 2.498 participants inscrits travessaran així l’illa per recórrer els 21.097 quilòmetres de distància. A la mateixa hora es donarà la sortida de la prova de 8 quilòmetres, amb inici a Sant Ferran i final també al Port de la Savina. En aquesta distància s’han inscrit un total de 1.225 atletes.

Recogida dorsales
La prova, que recupera la data habitual en ple mes de maig, després de celebrar-se l’octubre el 2021 per la pandèmia i de suspendre’s el 2020, compta amb el patrocini institucional del Consell de Formentera i l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i té com a principals patrocinadors comercials Oysho, Trasmapi i Caixabank.
El 2021, el triomf a la Mitja Marató va ser per a José Mauel Caplliure, amb un temps de 1h11’04”, mentre que en dones es va imposar l’holandesa Nesrine Njeim, amb una marca de 1h 23’33”. Als 8Km es van imposar Diego Martínez (29’23”) i Roser Mañosa (32’31”).

Tall intermitent de carreteres
Com a conseqüència de la celebració de les dues proves i per tal de salvaguardar la seguretat dels participants, que afrontaran un recorregut urbà i interurbà, el dissabte 14 de maig quedaran tancades al trànsit de vehicles les carreteres i vies següents:
-L’accés al Far de la Mola des del Pilar de la Mola, a partir de les 14.00 hores.
-L’accés al Pilar de la Mola és Caló, etc, des de Sant Ferran, a partir de les 15h. fins a les 19h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinador Principal

  • Patrocinadors