MIGUEL ANGEL FIDALGO I BENEDETTA BASSO GUANYEN EL VII TRIATLÓ ILLA DE FORMENTERA EN LA CATEGORIA Olímpic.

05/10/2019 // unisportconsulting

EDU LAPORTE I IRATI MATAS GUANYEN EL TRIATLÓ EN LA MODALITAT SPRINT

Més de 300 corredors han participat en la Setena edició del Triatló Illa de Formentera, aquest dissabte dia 5 d’octubre a Es Pujols.

En la categoria d’equips per relleus vencedors ha estat l’equip local Fisioformentera Tratlón compost per Esteve Portas, Marc Josep Marí i Ricardo Ferrer.

Miguel Ángel Fidalgo de l’Xtrem Calvià Triatló, ha guanyat el Triatló Olímpic de Formentera, amb un temps de 2:05:12, en segona posició Javier Cardona de A.D. Eivissa Half Triatló (2:09:59), tercer en la passada edició, i ha completat el podi Federico Rodríguez del Club Triatló Palma (2:14:20) en la categoria absoluta masculina.

En categoria femenina han acompanyat a Benedetta, que ha realitzat el recorregut amb un temps de 2:27:24, Carolina d’Amico (2:41:43) i Marina Juliol (2:45:22).

La jornada d’avui ha començat amb la modalitat de Sprint. Amb un temps de 1:07:20, Edu Laporte ha estat el primer a completar la cursa, seguit de Carles Alfaro i Ricard Mari Ferrer, han estat els guanyadors absoluts masculins d’aquesta setena edició. Irati Matas ha estat la primera fèmina, amb un temps de 1:14:47; Ana Montoro ha estat segona i Daniela Romero, tercera classificada.

Més de 300 triatletes han participat en aquest triatló, que s’està consolidant en el calendari balear i és l’escollit per molts esportistes per finalitzar la temporada de competicions. L’àrea d’esports del Consell de Formentera, aposta fort per aquest tipus d’esdeveniments esportius, dins de la campanya «Descobreix Formentera a l’octubre», on els participants poden gaudir dels paisatges i de les espectaculars aigües de l’illa, que ofereix importants descomptes en allotjament i navilieres i fomentar així la participació.

El lliurament de trofeus ha comptat amb la presència de la presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, la consellera de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Formentera, Paula Ferrer i Vicent Ribas, delegat de la Federació Balear de Triatló a Eivissa i Formentera.

Categoria Olímpic
Categoria Sprint
Categoria Sprint per Equips

 

Triatlo_2019_Gandores_Olimpic_web Triatlo_2019_Ganadores_Sprint_web triatlo_2010_aerea_01_web

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.