OFERTA TRASMAPI

 

FERRI EIVISSA – FORMENTERA – EIVISSA

Trasmapi és Patrocinador Oficial de la prova i t’ofereix el 50% de descompte en la reserva de Fast Ferry Eivissa – Formentera – Eivissa per a tu i els teus acompanyants i el 50% en vehicles. El trasllat de les bicicletes i motos fins a 125 cc és gratuït.

També t’ofereix gratuïtament el trasllat amb autobús urbà des de l’Aeroport a l’Estació Marítima i tornada, amb la teva reserva on-line. Recorda afegir aquest servei en el pas nº 2 del procés de compra i imprimir els bitllets rebuts en l’e-mail de confirmació per poder accedir al bus.

Per obtenir el descompte introdueix el codi TRIFOR2022 a la casella ‘Codi Promocional’ del web de la naviliera Trasmapi (www.trasmapi.com).

Et recomanem que facis la teva reserva online i que 15 dies abans del viatge facis el check in online, així no hauràs de fer cua a les taquilles.

També et recomanem que, si és possible, triïs l’hora d’embarcament ja que els passatgers amb reserva d’embarcament tenen preferència sobre els passatgers que tenen la seva reserva «open».

No dubtis en posar-te en contacte amb Trasmapi si tens algun petició especial al 971 31 44 33 o ventas@trasmapi.com