Rècord d’inscrits a la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera


01/10/2021 // unisportconsulting

La presidenta del Consell de Formentera, Alejandra Ferrer, i la consellera d’Esports, Paula Ferrer, han presentat avui la vuitena edició de la Triatló Illa de Formentera, que se celebrarà aquest dissabte a es Pujols a les modalitats Sprint i Olímpic. Al mateix temps, la prova serà Campionat de Balears de Triatló Olímpic. La modalitat de Sprint (750 m natació, 20 km bicicleta i 5 km cursa a peu) començarà a les 14.15 hores, mentre que la de Olímpic (1.500 m natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) s’iniciarà a les 16 hores. També han assistit a la presentació Xisco Mateu, director de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), Alex Marí, director comercial d’Trasmapi, patrocinador principal de l’esdeveniment, i el director de Unisport Consulting, Manuel Hernández, empresa organitzadora de la prova.

Alejandra Ferrer ha mostrat la seva satisfacció per poder tornar a celebrar aquesta prova, que va ser suspesa l’any passat a causa de la pandèmia. «Estam molt contents de recuperar una prova que ja compleix vuit edicions i que està plenament arrelada a l’illa», ha comentat la presidenta, que ha desitjat «als participants i acompanyants que puguin gaudir de l’illa en aquest mes d’octubre ple d’esdeveniments».


Prop de 340 inscrits, rècord de participació

Per la seva banda, la consellera d’Esports ha destacat que les inscripcions, el dia d’avui, s’apropen als 340 inscrits, «que suposa un rècord de participació», i que segueixen obertes al web www.triatlonformentera.com. «Aquestes xifres ens animen a continuar treballant en l’organització de proves i, sobretot, a traslladar l’esperit i el sentiment esportiu a tota l’illa». Finalment, Paula Ferrer ha agraït «a tots els col·lectius implicats la col·laboració del desenvolupament de la prova» i ha demanat disculpes per les molèsties que pugui ocasionar la restricció del trànsit durant les hores que duri l’esdeveniment.

Per últim, Manuel Hernández, d’Unisport Consulting, ha subratllat el compromís de Formentera amb l’esport i amb proves com aquesta i la Mini Marató, que se celebrarà el pròxim 9 d’octubre, que posen a l’illa en el mapa de les grans competicions esportives». També ha destacat el rècord d’inscrits d’enguany i que les inscripcions romanen obertes fins al 30 de setembre.


Per a la prova d’aquest dissabte, es tallarà al trànsit entre les 13.30 i les 18.00 hores en el tram de la PM-820, des de l’encreuament del cementiri fins a la rotonda de Sant Ferran, i en la PM 820-2, de la rotonda de Sant Ferran a la rotonda des Pujols. Així mateix, quedarà prohibit l’estacionament de vehicles el mateix dissabte 2 d’octubre, entre les 8.00 i les 20.00 h, als carrers de s’Espalmador, s’Aigua Dolça i Punta Prima

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.