Tot preparat per a la celebració demà de la VIII Triatló Illa de Formentera

01/10/2021 // unisportconsulting

Es Pujols acull demà dissabte, 2 d’octubre, la celebració de la vuitena edició del Triatló Illa de Formentera, que torna a celebrar-se després de la seva suspensió l’any passat per culpa de la pandèmia. En la present edició, es bat un nou rècord de participació, amb més de 300 triatletes entre les dues modalitats de competició: Sprint i Olímpic. Al mateix temps, la prova serà també el Campionat de Balears de Triatló Olímpic tant en categoria masculina com femenina.

La modalitat de Sprint (750 m de natació davant de la platja des Pujols, 20 km. amb bicicleta i 5 km. corrent) començarà a les 14.15 hores, mentre que la d’Olímpic (1.500 m. natació, 40 km bicicleta i 10 km cursa a peu) s’iniciarà a les 16 hores. A la primera modalitat també hi haurà prova per equips. La meta de les dues competicions estarà situada a la plaça d’Europa des Pujols, on a partir de les 9:30 hores, els participants podran retirar els seus dorsals i els més endarrerits encara estaran a temps d’inscriure per participar fins les 12:30 hores.

La prova, que enguany arriba a la seva vuitena edició, compta amb el patrocini institucional de el Consell de Formentera i de Govern, a través de l’Agència d’Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB), i el patrocini principal de Trasmapi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.