FERRY TRASMEDITERRANEA BCN / VAL > IBZ

Trasmediterranea_480x189

 

Trasmediterrànea i Unisport Consulting han tancat un acord per facilitar el transport marítim dels participants i acompanyants del VII Triatló Illa de Formentera. És important recalcar a tots els participants que s’acullin a aquesta oferta que el transport de la seva bicicleta serà gratuït.

Aquestes tarifes estaran disponibles a les línies Barcelona-Eivissa, Valencia-Eivissa, Gandia-Eivissa i Palma-Eivissadisponibles per embarcaments entre els dies 30 de setembre i 8 d’octubre.

Agraïm a Transmediterránea l’acord assolit que complementa el nostre acord amb Trasmapi des de l’inici de la prova per a cobrir amb els millors preus els trajectes d’Eivissa – Formentera – Eivissa i que, sense cap dubte, serà en benefici de tots els atletes que es desplacin des dels punts indicats i sigui perdurable en el temps.

 

OPERATIVA DE DESCOMPTE
L’usuari té tres opcions perquè se li apliqui la tarifa especial de l’acord. Primera, dirigir-se a la finestreta de les estacions marítimes de Barcelona, Valencia, Gandia i Palma de Mallorca  i dir que és participant de la VII Triatló Illa de Formentera, a través del Call Center 902 45 46 45, o bé a través del web de Trasmediterrànea, www.trasmediterranea.es

 

Oferta_Trasmediterranea_Triatlo_2019_CAT_01

Oferta_Trasmediterranea_Triatlo_2019_CAT_02